Κοσμοπλημμύρα στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Γιώργου Χαντζή!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 07:57 Κοσμοπλημμύρα στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Γιώργου Χαντζή!

Συγκινητική ήταν η παρουσία του κόσμου στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου Δύναμη Προοπτικής του Γιώργου Χαντζή στην κεντρική πλατεία Σπερχειάδας!

«Να είμαι χρήσιμος και όχι αρεστός», τόνισε ο Δήμαρχος Μακρακώμης στην ομιλία του και επισήμανε σε όλους τους τόνους ότι πρώτα είναι άνθρωπος και μετά πολιτικός. Στόχος του ο πολίτης και η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και η ολοκλήρωση του έργου που άρχισε πριν από 4 χρόνια, όταν, όπως σημείωσε, παρέλαβε έναν διαλυμένο Δήμο.

Μέσα σε 4 χρόνια έγιναν πολλά. Πιο συγκεκριμένα, όπως σημείωσε, έγιναν 300 έργα συνολικού προϋπολογισμού 37.5 εκατομμυρίων ευρώ όπως Αγροτική οδοποιία, Εσωτερική οδοποιία, Ανάπλαση διαμόρφωση πλατειών, πεζοδρομίων  και κοινόχρηστων χώρων, Ανακατασκευή παιδικών χαρών, Δίκτυα ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης αλλά και Επισκευή και συντήρηση Δημοτικών κτηρίων, Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικών κτηρίων και Εκσυγχρονισμός στόλου οχημάτων του Δήμου. Τόνισε το γεγονός ότι η παρούσα δημοτική αρχή δημιούργησε την πρώτη Ενεργειακή κοινότητα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος σε συνεργασία με τον δήμο Καρπενησίου έχοντας ως στόχο στην στήριξη των οικονομικά ευάλωτων νοικοκυριών του τόπου μας.

Χωρίς κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες ο Συνδυασμός «Δύναμη Προοπτικής» συνεχίζει να υπηρετεί τα συμφέροντα όλων των πολιτών του Δήμου με αξιοπρέπεια και εντιμότητα, όπως το έκανε την τετραετία που πέρασε.

«Προσωπικά», όπως τόνισε ο κύριος Χαντζής, «ως Δήμαρχος θα συνεχίσω να είμαι συναινετικός, προσιτός και εργατικός» και «θα συνεργάζεται με όλους τους δημότες, όλες τις πολιτικές δυνάμεις και όλους τους φορείς και τις οργανώσεις με μοναδικό γνώμονα αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον του Δήμου».

Έχοντας διδαχτεί από τα λάθη του παρελθόντος, ο συνδυασμός και ολόκληρη η ομάδα των εργατικών, ικανών και άξιων ανθρώπων που την αποτελούν, συνεχίζει μπροστά και δεν γυρίζει πίσω. Κλείνοντας την ομιλία του, ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής τόνισε το γεγονός ότι έχει ήδη αποδειχτεί το γεγονός ότι η δημοτική αρχή είναι ικανή, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε, να παράγει έργο στη βάση του ρεαλιστικού οράματος και των στόχων που έχουν θέσει, κάλεσε μάλιστα το σύνολο των πολιτών του Δήμου σε συμπόρευση γιατί για τον ίδιο και τον Συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής», ο Δήμος είναι οι άνθρωποί του!

Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινοβραδινή εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του Γιώργου Χαντζή στην κεντρική πλατεία Σπερχειάδας!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση