Ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς, στην «Περήφανη Πόλη»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 08:14 Ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς, στην «Περήφανη Πόλη»

Τον δικηγόρο Δημήτρη Δρακάκη ανακοίνωσε, ως υποψήφιο στο Συνδυασμό «Περήφανη Πόλη» ο Θύμιος Καραΐσκος.

Διαβάστε το δελτίου του Συνδυασμού για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας:

«Καλωσορίζουμε στην «Περήφανη Πόλη» τον δικηγόρο και Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Δρακάκη. Μια πολυσχιδή προσωπικότητα, έναν «πρεσβευτή» της κοινωνικής προσφοράς και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Συμπορευόμαστε με έναν άνθρωπο «γέννημα-θρέμμα» της Λαμίας, ένα εξέχον μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, με μεγάλη αυτοδιοικητική πορεία και εμπειρία, έχοντας διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Λαμιέων τα έτη 2006-2010 και με παράλληλη έντονη πολιτική δραστηριότητα ως μέλος της Ν.Δ., Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Ν.Δ. Στερεάς Ελλάδας, Τομεάρχης της Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ. στο νομό Μαγνησίας και Σποράδων και Τομεάρχης Οργανωτικού στο νομό Τρικάλων. Από το 2019 ασκεί τα καθήκοντα του  Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ενώνουμε δυνάμεις με κοινούς στόχους,  για έναν δήμο με διαφάνεια, δικαιοσύνη, ευημερία που θα προασπίζεται και θα υπερασπίζεται το συμφέρον των δημοτών μας…    

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με όραμα για τη Λαμία μας!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση