Προεκλογική περίοδος στον αστερισμό των ...πανηγυριών!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 08:20 Προεκλογική περίοδος στον αστερισμό των ...πανηγυριών!

Τελικά μήπως είμαστε μόνο... για τα πανηγύρια????

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, με τον Αύγουστο να αποτελεί το μήνα της ραστώνης από τη μια αλλά και τον μήνα των πανηγυριών. Για την ακρίβεια το φετινό καλοκαίρι ζούμε, στην κυριολεξία, στον… αστερισμό των πανηγυριών. 

Δεκάδες πανηγύρια σε κάθε σπιθαμή της Φθιώτιδας, με χιλιάδες συμμετέχοντες, κέφι, χορό και… χαιρετούρες, ατέλειωτες χαιρετούρες!

Ακόμα και να μην γνώριζε κάποιος ότι τον Οκτώβριο έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές, το μόνο που θα είχε να κάνει είναι να πάει σε οποιοδήποτε πανηγύρι. Εκεί όπου, δεν θα συναντήσει μόνο την παραδοσιακή ορχήστρα, φίλους, συγγενείς, γνωστούς ή συγχωριανούς, αλλά και πολλούς, μα πάρα πολλούς υποψηφίους με την κάρτα τους σε πρώτη ζήτηση.

Υποψήφιοι περιφερειακοί, δημοτικοί ή τοπικοί σύμβουλοι σπεύδουν από χωρίον εις χωρίον για να δείξουν τη στήριξή τους στους συλλόγους, να φωτογραφηθούν με τους κατοίκους και να  διαφημίσουν την παρουσία τους, μέσω των κοινωνικών δικτύων, καθώς η μάχη του σταυρού έχει ήδη ξεκινήσει.

Αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε την προσπάθεια και την αγωνία των υποψηφίων αυτοδιοικητικών να επισκεφθούν, στο σύντομο διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές, όσες περισσότερες κοινότητες του Δήμου τους και να γνωστοποιήσουν την κάθοδό τους στις κάλπες του Οκτωβρίου. Όμως, ο τόπος μας δεν έχει ανάγκη από χαιρετούρες και κάρτες των υποψηφίων. Προτάσεις και νέες ιδέες χρειάζεται ο τόπος μας. Και ανθρώπους άξιους και ικανούς που θα σηκώσουν τα μανίκια και θα κάνουν πράξη τις προεκλογικές υποσχέσεις τους.  

Τα χωριά μας, τους συλλόγους και τους ανθρώπους τους πρέπει να τους θυμόμαστε όλο το χρόνο και να τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο και όχι μόνο όταν στήνονται κάλπες και έχουν πανηγύρια....

Γιατί έτσι δείχνουμε ότι εμείς είμαστε...για τα πανηγύρια!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση