Εντυπωσιακή συγκέντρωση του Γιάννη Πλατανιά στα Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 09:40 Εντυπωσιακή συγκέντρωση του Γιάννη Πλατανιά στα Καμένα Βούρλα

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Γιάννη Πλατανιά, ο οποίος κέρδισε το "στοίχημα", αφού κατά γενική ομολογία έκανε μια εντυπωσιακή εκδήλωση - παρουσίαση υποψηφίων στα Καμένα Βούρλα.

Μια εντυπωσιακή συγκέντρωση σε παλμό και πλήθος κόσμου επιβεβαίωσε την ισχυρή δυναμική που έχει αναπτύξει η υποψηφιότητα του Γιάννη Πλατανιά για τον δήμο Καμένων Βούρλων. «Δεν ξέρω τους σκοπούς άλλων συνυποψηφίων, εγώ όμως δεν σκοπεύω να αξιοποιήσω τη δημαρχία ούτε για να μείνω γαντζωμένος για πάντα σε καρέκλα ούτε ως σκαλοπάτι και ως πέρασμα για κάποιο άλλο αξίωμα. Για μένα η δημαρχία των Καμένων Βούρλων θα είναι ο πρώτος και μοναδικός προορισμός της ενασχόλησης μου με τα κοινά», ανέφερε ο Γιάννης Πλατανιάς σε περίπου 1.000 πολίτες, που κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο του Αγίου Παντελεήμονα στα Καμένα Βούρλα, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της παρουσίασης των υποψηφίων του συνδυασμού «Δημοτών Αρχή».  

«Όλοι μαζί εδώ απόψε, λέμε ΟΧΙ στο ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. Λέμε ΝΑΙ σε μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ, μια αρχή με πρωταγωνιστές όλους εσάς. Μια ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΤΩΝ, όπως είναι και το όνομα του συνδυασμού μας. Με σημαία μας την αλλαγή, την ενότητα, την αναγέννηση του τόπου μας. Με ταυτότητά μας τη σκληρή δουλειά, την εμπειρία μας από την πραγματική ζωή, την πραγματική οικονομία» τόνισε ο Γιάννης Πλατανιάς, θέτοντας, παράλληλα, το δίλημμα των επερχόμενων εκλογών. «Θα μείνουμε στα ίδια με τους ίδιους; Ή θα αλλάξουμε πορεία για να ζωντανέψουμε ξανά τα Καμένα Βούρλα, τον Μώλο, τον Άγιο Κωνσταντίνο;»

Ο επικεφαλής της «Δημοτών Αρχή» επέμεινε στην ανάγκη να προχωρήσουν μπροστά τα Καμένα Βούρλα με σχέδιο, όραμα και μεθοδικότητα και με ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι είναι καλύτεροι στα έργα, παρά στα λόγια.

«Ξέρετε ότι δεν θα σας υποσχεθώ πολλά πράγματα. Ούτε πολιτικάντης είμαι, ούτε λαϊκιστής. Ξέρω όμως τι σημαίνει σχέδιο, οργάνωση, δουλειά, αποτέλεσμα. Και δεσμεύομαι σε κάτι συγκεκριμένο: Ότι με τη Δημοτών Αρχή στη διοίκηση του Δήμου δεν θα έχετε μία απ’ τα ίδια. Δεν θα έχετε άλλα 5 χρόνια όπως τα προηγούμενα 9. Δεν θα κρυβόμαστε ούτε θα κρύβουμε προβλήματα. Το “βλέποντας και κάνοντας” τελειώνει στις 8 Οκτώβρη!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε όσους τον επικρίνουν λέγοντας ότι «ο Πλατανιάς δεν έχει εμπειρία, δεν είναι πολιτικός», αναρωτήθηκε: «Πόσο μπροστά πήγε ο τόπος μας τα τελευταία χρόνια με τους ίδιους και τους ίδιους «τοπικούς άρχοντες» σε θέσεις ευθύνης; Τι έργα έγιναν; Τι ανάπτυξη είδε ο τόπος μας; Τι δουλειές δημιουργήθηκαν; Υπήρξε κάποιος μακροπρόθεσμος οραματικός σχεδιασμός; Είδατε καμία μεγάλη επένδυση; Είδατε να σταματά το φευγιό των νέων για τα αστικά κέντρα; Ή μήπως βλέπουμε βελτίωση στα ζητήματα καθημερινότητας;». Και συνέχισε: «Σε όσους λοιπόν τα λένε αυτά, τους απαντώ: Τιμή μου και καμάρι μου που δεν είμαι ένας επαγγελματίας πολιτικός. Τιμή μου και καμάρι μου που τα δικά μου ένσημα δεν προέρχονται από την πολιτική, αλλά από 35 χρόνια σκληρής δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα αλλά και μέσα από τις τουριστικές επιχειρήσεις που διατηρώ στον πανέμορφο τόπο μας».

Θέτοντας τις προγραμματικές του προτεραιότητες, ο κ. Πλατανιάς απευθύνθηκε σε όλους τους δημότες που δεν είναι διατεθειμένοι, όπως ανέφερε, να συμβιβαστούν με έναν δήμο χαμηλών προσδοκιών: «Απευθύνομαι σε όσους δεν θέλουν να συμβιβαστούν για παράδειγμα με μια τουριστική ανάπτυξη χωρίς σχεδιασμό και όραμα που περιορίζεται σε εστίαση των 600 μέτρων της Βασιλειάδη και των άλλων 5-6 καταστημάτων στις παραλίες. Στους δημότες που νιώθουν πληγωμένοι όταν τα Καμένα Βούρλα είναι μόνο κατ’ όνομα λουτρόπολη χωρίς κάποιο σοβαρό σχέδιο για την αξιοποίηση των ιαματικών πηγών ή που δεν συμβιβάζονται με την απουσία σχεδιασμού για την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για να αντιμετωπιστεί το μεγάλο ενεργειακό κόστος. Στους ανθρώπους που βλέπουν να αναξιοποίητοι οι ορεινοί μας όγκοι ή που αντιλαμβάνονται ότι θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα με το νερό αν δεν λάβουμε άμεσα μέτρα.  Στους ανθρώπους που δεν μπορούν να  συμβιβάζονται με το γεγονός ότι οι νέοι φεύγουν από τις πόλεις και τα χώρια μας και μένουμε λιγότεροι. Αυτό που κάποιοι το ονομάζουν βόμβα του δημογραφικού, σε εμάς έχει σκάσει ήδη και οφείλουμε άμεσα ως δήμος Καμένων Βούρλων να προχωρήσουμε σε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό. Στους δημότες που δεν θέλουν να συμβιβαστούν με την απουσία ανακύκλωσης στον δήμο μας ή με τις διάσπαρτες χωματερές που σιγά σιγά μετατρέπονται σε υγειονομικές βόμβες».

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή εκδήλωση - παρουσίαση των υποψηφίων του Γιάννη Πλατανιά στα Καμένα Βούρλα.

platanias-1

platanias-2

platanias-3

platanias-4

platanias-5

platanias-6

platanias-7

platanias-8

platanias-9

platanias-10

platanias-11

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση