Το "αντίο" του Θύμιου Καραΐσκου στον συνάδελφο Κώστα Στέφο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 18:03 Το "αντίο" του Θύμιου Καραΐσκου στον συνάδελφο Κώστα Στέφο

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος για την απώλεια του πρώην Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Κώστα Στέφου, προέβη στην ακόλουθη συλλυπητήρια δήλωση: 

    «…Σήμερα, η μεγάλη δικηγορική μας οικογένεια είναι φτωχότερη καθώς θρηνεί τη δυσαναπλήρωτη απώλεια του συναδέλφου και επί πολλά έτη Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Κώστα Στέφου.

Αποχαιρετούμε με οδύνη αλλά και σεβασμό, έναν άνθρωπο δραστήριο, δημιουργικό, με όραμα, συνέπεια και πράξεις, που διακρίθηκε σε όλη του τη ζωή για το ήθος και τη συμπεριφορά του και έδωσε «μάχες» με τις απέραντες νομικές του γνώσεις για το κοινό καλό, για τη δικαιοσύνη των πολιτών.

  Ένας φωτεινός άνθρωπος που υπηρέτησε και την αυτοδιοίκηση και αφήνει μια τεράστια κληρονομιά με το πλούσιο νομικό και κοινωνικό του έργο στο Δήμο Λαμιέων αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Με αισθήματα βαθιάς θλίψης εκφράζω – προσωπικά - αλλά και εκ μέρους όλων των δημοτών του Δήμου Λαμιέων, τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του…».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση