Γιώργος Χαντζής: «Σήμερα είναι μια μέρα ιστορική για τον τόπο μας»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 18:07 Γιώργος Χαντζής: «Σήμερα είναι μια μέρα ιστορική για τον τόπο μας»

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου κάθε μέλος αυτής της δυναμικής ομάδας μας...», αναφέρει στη δήλωσή του ο Γιώργος Χαντζής, μετά την επίσημη κατάθεση του ψηφοδελτίου, που αριθμεί 273 υποψηφίους συνολικά.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της δήλωσης του Γιώργου Χαντζή:

«Σήμερα είναι μια μέρα ιστορική για τον τόπο μας, για τον Δήμο μας, αλλά και για όλους εμάς που τον αγαπάμε.

Με απέραντη χαρά και περηφάνια ανακοινώνω ότι καταθέσαμε στο Πρωτοδικείο Λαμίας 273 υποψηφίους του συνδυασμού μας «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ».

Η ομάδα μας (παλιοί και νέοι), η μεγαλύτερη που υπήρξε ποτέ στο Δήμο μας, αποτελείται από ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών, επαγγελματικών ταυτοτήτων και εμπειριών, όπως και πολιτικών αποχρώσεων, αλλά με έναν ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ: Την αγάπη και το πάθος όλων μας για την περιοχή μας.

Κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας μας, επέλεξε να δεσμευτεί στο διαρκή αγώνα για την αναγέννηση των πόλεων και των κοινοτήτων μας, συμβάλλοντας με πρακτικές, εφαρμόσιμες ιδέες και λύσεις.

Με την ορμή και την εμπειρία των 4 χρόνων που προηγήθηκαν, δέσμευση όλων μας είναι η συνέχιση του δημιουργικού έργου μας σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, με επίκεντρο πάντα τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη - δημότη και την ποιότητα της ζωής του.

Χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε μόνο τον πολίτη, το κοινό συμφέρον, την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας και των ανθρώπων του, γιατί πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος. Κι όλα αυτά με σχέδιο, προγραμματισμό, διαφάνεια και λογοδοσία.

Άλλωστε, το όραμα μας για το Δήμο Μακρακώμης δεν είναι μόνο ένα σχέδιο για την ανάπτυξη της περιοχής μας, αλλά και για τη δημιουργία ενός τόπου που θα ενώνει τους πολίτες, που θα τους δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στην καθημερινότητα και το μέλλον τους.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου κάθε μέλος αυτής της δυναμικής ομάδας μας. Η αφοσίωσή σας, η δέσμευσή σας και η πίστη σας στο κοινό μας όραμα, είναι ο λόγος που πιστεύω σε ένα λαμπρότερο αύριο για το Δήμο Μακρακώμης και τη Δυτική Φθιώτιδα συνολικά.

Μαζί, θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πριν 4 χρόνια, ώστε ο Δήμος μας να γίνει σύγχρονο δημοκρατικό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας μας, να αναπνεύσει, να ζήσει και να λάμψει ξανά!»

Γιώργος Χαντζής
Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης.
Και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση