Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Θέλουμε μια αγορά ζωντανή, αισιόδοξη, με προοπτική»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 22:00 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Θέλουμε μια αγορά ζωντανή, αισιόδοξη, με προοπτική»

Μια βόλτα στην κεντρική λαϊκή αγορά και στα καταστήματα της πόλης έκανε το πρωί του Σαββάτου ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου συνοδευόμενος από μέλη του Συνδυασμού "Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία".

«Μια αγορά ζωντανή, αισιόδοξη, με προοπτική. Αυτό είναι το στοίχημα μας. Να βάλουμε στην άκρη τον μαρασμό και τη στασιμότητα.

Αυτό ζήτησαν και οι κάτοικοι, οι παραγωγοί και οι έμποροι, με τους οποίους είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε σήμερα στο κέντρο της Λαμίας....». σημειώνει σε ανάρτησή του  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση