Ο Πανουργιάς στο Εκλογικό Κέντρο του Φάνη Σπανού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 09:25 Ο Πανουργιάς στο Εκλογικό Κέντρο του Φάνη Σπανού

Μετά το εκλογικό κέντρο του Θύμιου Καραΐσκου ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επισκέφθηκε και το Εκλογικό Κέντρο του Φάνη Σπανού τον οποίο συνεχάρη για τη νίκη του.

Στο εκλογικό κέντρο του Περιφερειάρχη Στερεάς στην πλατεία Ελευθερίας πήγε το βράδυ της Κυριακής ο Φάνης Σπανός για να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του.

Ο Φάνης Σπανός τον συνεχάρη και αυτό με τη σειρά του λέγοντας ότι από 1/1/24 εύχομαι να έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία και είμαι βέβαιος γι αυτό.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου συνάντησε εκεί και τον πρώην υπουργό Θανάση Γιαννόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα, ο οποίος προηγείται σε σταυρούς στη Φθιώτιδα, στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού.

Δείτε και φωτογραφίες από την επίσκεψη του Πανουργιά Παπαϊωάννου στο Εκλογικό Κέντρο του Φάνη Σπανού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση