Η διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού στον Πανουργιά Παπαϊωάνου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 07:45 Η διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού στον Πανουργιά Παπαϊωάνου

Το τετ-α-τετ του νέου Δημάρχου Λαμιέων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με τον Πρωθυπουργό είχε την ευκαιρία να μιλήσει ο Πανουργιάς Παπαϊωάνου, κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή μας. Η συνομιλία μάλιστα έγινε παρουσία του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σταϊκούρα.

Ο νέος δήμαρχος Λαμιέων ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της περιοχής για την υλοποίηση σημαντικών έργων που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών με τον Πρωθυπουργό να δεσμεύεται για την αμέριστη συμπαράστασή του.

 

«Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρμόδιου Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα ξεκίνησε η λειτουργία του νέου λιμένα στον Άγ. Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Αργότερα ακολούθησε η έναρξη της κατασκευής του έργου Μπράλος - Άμφισσα του διαγώνιου οδικού άξονα Λαμία- Ιτέα- Αντίρριο.

 

Στη σύντομη συνομιλία μας, παρουσία του υπουργού, με διαβεβαίωσε πως η ανάπτυξη της περιφέρειας και των κατά τόπους δήμων αποτελεί για εκείνον προτεραιότητα και συμφωνήσαμε πως η συνεργασία κεντρικής και τοπικής διοίκησης πρέπει να είναι στενά συνδεδεμένη....», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση