Το "Ευχαριστώ" και το μήνυμα του Ηλία Σανίδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 08:04 Το "Ευχαριστώ" και το μήνυμα του Ηλία Σανίδα

Με αφορμή την ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Δείτε τι αναφέρει στο μήνυμά του που ανάρτησε χθες αμέσως μετά την ορκωμοσία:

«Είναι μεγάλη η τιμή και η συγκίνηση για έμενα προσωπικά, να αναλαμβάνω εκ νέου την ευθύνη που μου έδωσαν οι συμπολίτες μου στις εκλογές, για να κάνουμε μαζί πραγματικότητα όσα σχεδιάζουμε, ως Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με Περιφερειάρχη τον Φάνη Σπανό.

Στόχος μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα, να εγγυηθούμε την ασφάλεια,να δώσουμε λύσεις αλλά και προοπτική στην περιοχή μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Μαζί προχωράμε σε μία νέα αυτοδιοικητική περίοδο, με τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε εξ αρχής χτίσει, με την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα που πορευόμαστε.

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ στους συναδέλφους μου Περιφερειακούς Συμβούλους Στερεάς Ελλάδας, καθώς και της Περιφερειακής μας Ενότητας της Φθιώτιδας, Χρήστο Γεωργίου, Γιάννη Γιαννόπουλο, Κώστα Αποστολόπουλο, Ηλία Καλτσά και Χρήστο Ταξίδη, να έχουμε μία γόνιμη θητεία και συνεργασία για το καλό του τόπου μας...», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ηλίας Σανίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση