Σήμερα η ορκωμοσία Μπάμπη Λιόλιου και Ηλία Κυρμανίδη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 09:47 Σήμερα η ορκωμοσία Μπάμπη Λιόλιου και Ηλία Κυρμανίδη

Συνεχίζονται οι ορκωμοσίες των νέων Δημοτικών Αρχών στη Φθιώτιδα, που ολοκληρώνονται την Κυριακή.

Με τις ορκωμοσίες στο Δήμο Δομοκού και στο Δήμο Καμένων Βούρλων συνεχίζονται οι ορκωμοσίες στους Δήμους της Φθιώτιδας για την νέα Αυτοδιοικητική περίοδο 2024 - 2028.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή (29/12) στη 1:00’ το μεσημέρι στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δομοκού θα γίνει η ορκωμοσία του επανεκλεγέντα Δημάρχου Μπάμπη Λιόλιου και όλων των συμβούλων και προέδρων του Δήμου Δομοκού.

Την Παρασκευή επίσης 6:00’ το απόγευμα στο Hotel “ΜΗΤΣΗΣ” στα Καμένα Βούρλα θα γίνει η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Καμένων Βούρλων Ηλία Κυρμανίδη και όλων των τακτικών συμβούλων του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 11:00’ το πρωί στο Δημαρχείο Αταλάντης θα γίνει η ορκωμοσία του Δημάρχου Αθανασίου Ζεκεντέ και των τακτικών συμβούλων του Δήμου Λοκρών.

Την ίδια ημέρα στις 6:00’ το απόγευμα θα γίνει η στο Συνεδριακό Κέντρο «Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα» στη Σπερχειάδα η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Γιώργου Χαντζή και των τακτικών συμβούλων του Δήμου Μακρακώμης.

Τέλος την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 11:00’ το πρωί στο κτίριο του ΟΣΚ στο Πάρκου του Λαού στη Στυλίδα, θα γίνει η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Γιάννη Αποστόλου και των  τακτικών μελών Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου Στυλίδας.

Το κείμενο του όρκου που δίνεται από Έλληνες πολίτες έχει ως εξής: «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου.»

Ο όρκος που δίνεται για τους αλλοδαπούς πολίτες κρατών - μελών της Ε.Ε. έχει ως εξής: «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην Ελλάδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου.»

Αιρετός που δεν επιθυμεί να δώσει όρκο, παρέχει, αντί όρκου, την ακόλουθη διαβεβαίωση: «Δηλώνω, επικαλούμενος την τιμή και τη συνείδησή μου, ότι θα είμαι πιστός στην Ελλάδα, θα υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και ότι θα εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση