Alert στο Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου Καμένων Βούρλων!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 18:02 Alert στο Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου Καμένων Βούρλων!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο τίτλος θα έπρεπε να παραπέμπει σε θέμα του αστυνομικού ρεπορτάζ. Και κάπως έτσι ξεκίνησε, μέχρι να καταλήξει σε αμιγώς παραπολιτικό…

Σας μπέρδεψα;

Φανταστείτε τι έπαθαν οι αρμοδίως εμπλεκόμενοι μέχρι να αποκαλυφθεί τι πραγματικά συμβαίνει.

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 (Δηλαδή η πρώτη εργάσιμη ημέρα του νέου έτους) Ώρα 5:00' το απόγευμα. Ο συναγερμός του Δημαρχείου Καμένων Βούρλων αρχίζει να χτυπά και να εκπέμπει alert! Η εταιρεία φύλαξης στην Αθήνα δέχεται το σήμα. Πανικός! Πρώτη φορά τέτοια ώρα χτυπά συναγερμός στο συγκεκριμένο κτίριο! Είναι σχεδόν βέβαιοι ότι πρόκειται για παραβίαση.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο ειδοποιούν άμεσα τον αρμόδιο προϊστάμενο του δήμου Καμένων Βούρλων, ώστε εκείνος με τη σειρά του να ενημερώσει το οικείο Αστυνομικό Τμήμα. Στο μεταξύ ο συναγερμός έχει παύσει να χτυπά. Χτυπά όμως ξανά το τηλέφωνο του προϊσταμένου. Αυτή τη φορά στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής είναι ο νέος δήμαρχος…Λήξη συναγερμού.

Οπότε και στο Δήμο Καμένων Βούρλων έμαθαν (Ομολογουμένως με τρόπο που είχε αρκετό σασπένς) ότι Κυρμανίδης και συμβατικά ωράρια δεν υπάρχουν!..

Για την εξέλιξη της ιστορίας, μαθαίνουμε ότι ο νέος δήμαρχος σε καθημερινή βάση και με συνεχόμενο ωράριο από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, άρχισε να υλοποιεί την πρώτη του προεκλογική υπόσχεση - δέσμευση «Αυτός ο Δήμος για να πάει ξανά ψηλά, πρέπει πρώτα να γίνει κανονικός, αξιόπιστος, σύγχρονος, σοβαρός και κυρίως αποτελεσματικός Οργανισμός» είχε πει.

Θα τα καταφέρει; Αυτό θα κριθεί σε βάθος 5ετίας. Όταν όμως τον ρωτάνε, εκείνος απαντά «Δεν γνωρίζω πόσες μάχες θα κερδίσουμε. Να είστε όμως βέβαιοι ότι θα τις δώσουμε όλες!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση