«Τσικνίσαμε & αρχίσαμε…», τα προεκλογικά...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 15:47 «Τσικνίσαμε & αρχίσαμε…», τα προεκλογικά...

Το παραδοσιακό τσίκνισμα στο φανοποιείο του Κώστα Ψειρόπουλου, φέτος «έκρυβε» και είδηση.

Έτσι κι αλλιώς κάθε χρόνο την Τσικνοπέμπτη περνάει πολύς κόσμος από τον Κώστα Ψειρόπουλο, Εντεταλμένο Σύμβουλο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Λαμιέων.

Από το φιλόξενο τραπέζι της οικογένειας στην Αγία Παρασκευή Λαμίας, πέρασαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές συνοδεία εκλεκτών μεζέδων.

Εκεί ήταν και ο Χρήστος Σανίδας, μέλος ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, ο οποίος έχει βάλει πλώρη για να διεκδικήσει την Προεδρία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στις επερχόμενες εκλογές που θα γίνουν στο τέλος του έτους.

Μαζί με φίλους και συνεργάτες βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή όπου εκτός από τις σούβλες και τις ψησταριές, πήραν φωτιά οι συζητήσεις και οι ζυμώσεις.

Μάλιστα προέβη και σε ανάλογο post στον προσωπικό του λογαριασμό fb. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε, αλλά σίγουρα το προεκλογικό «ψήσιμο» έχει αρχίσει για τα καλά…

Δείτε φωτογραφίες από το φετινό τσίκνισμα της οικογένειας του Κώστα Ψειρόπουλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση