Η Νίκη... του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 13:52 Η Νίκη... του ΣΥΡΙΖΑ

Τη συμπατριώτισσά μας και Ολυμπιονίκη, Νίκη Μπακογιάννη, αναφέρει σήμερα ο Βηματοδότης ως πιθανή υποψήφια για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ.

Όπως σημειώνει η στήλη του "Βήματος", το νέο πρόσωπο που συζητείται ευρέως στην Κουμουνδούρου είναι η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα εις ύψος Νίκη Μπακογιάννη, που εθεάθη προ ημερών στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, όπου έγινε και η έναρξη του προεκλογικού αγώνα. Εκεί πολλοί ξαφνιάστηκαν που την είδαν αλλά το μυστήριο το έλυσα, όταν ένα στέλεχος με γνώση του βαθέος παρασκηνίου μού είπε πως είναι πολύ πιθανόν να είναι υποψήφια. Αν όμως είναι όντως υποψήφια, τα μέλη θα την επιλέξουν;

Η ασημένια ολυμπιονίκης της Ατλάντα, είναι μητέρα δύο παιδιών, πτυχιούχος Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών-Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με Μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών "Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας του Περιβάλλοντος". Είναι Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας εξ απονομής. Έχει ασχοληθεί με τη προπονητική όπως και με αθλητικά προγράμματα και καλοκαιρινά camp για παιδιά και νέους. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου, ενώ ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2006-2010 και μέλος του ΕΣΚΑΝ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση