«Κλινική Λαμίας» Ένα βήμα μπροστά και στην Ιατρική Αποκατάσταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 08:13 «Κλινική Λαμίας» Ένα βήμα μπροστά και στην Ιατρική Αποκατάσταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία ξεκίνησε χθες ο κύκλος των επιστημονικών ημερίδων που έχει προγραμματίσει η «Κλινική Λαμίας» με στόχο να καλύψει όλο το φάσμα της υγείας.

Το θέμα της χθεσινής πρώτης εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στις άρτιες και σύγχρονες εγκαταστάσεις της «Κλινικής Λαμίας» είχε τίτλο «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του ΣΗΜΕΡΑ»

Η επιστημονική ενημερωτική ημερίδα έγινε υπό την αιγίδα του πλέον αρμόδιου επιστημονικού φορέα Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΕΕΦΙΑπ).

Κατά την διάρκεια της επιστημονικής εκδήλωσης έμπειρο επιστημονικό δυναμικό της «Κλινικής Λαμίας» γιατροί, φυσικοθεραπευτές, και νοσηλευτικό προσωπικό ενημέρωσε για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στο θέμα της Ιατρικής Αποκατάστασης.

Ειδικότερα τα θέματα που αναλύθηκαν και συζητηθηκαν στην ημερίδα με τίτλο «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του ΣΗΜΕΡΑ» ήταν τα εξής:

1.“Νεφρική Οστεοδυστροφία” με ομιλητή τον Dr. Κων/νο Παππά, Νεφρολόγο PhD Διευθυντής MTN στην Κλινική Λαμίας.

2.“Σακχαρώδης Διαβήτης και Καταγματική Νόσος. Υπάρχει άμεση αιτιολογική συσχέτιση;” με ομιλητή τον Βασίλειο Καλαμπόκη γιατρό Ειδικό Παθολόγο, Διευθυντή Π/Θ στην Κλινική Λαμίας.

3. “Ιατρική Αποκατάσταση - Ιστορική αναδρομή” με ομιλήτρια την Μαρία Βασικώστα Νοσηλεύτρια και Προϊσταμένη Τμήματος.

4.“Αποκατάσταση ημιπληγικού Ασθενή” με ομιλητή τον Φυσικοθεραπευτή κ. Δημήτριο Σκόρδα.

5.“Αξιολόγηση και αντιμετώπιση ασθενών με δυσφαγία” με ομιλητή τον Λογοθεραπευτή Παναγιώτη Λαζάρου.

6.“Αυχεναλγία – Οσφυαλγία. Πως αντιμετωπίζονται;” με ομιλήτρια την  ΦυσίατροΜsc, PhD, FEBPRM Μαρία Πυργέλη, Επιστημονική Διευθύντρια ΚΑΑ στην Κλινική Λαμίας

Η κάμερα του LamiaReport ήταν εκεί:

Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή επιστημονική εκδήλωση:

«Κλινική Λαμίας» 3ο χλμ. Ε.Ο. Λαμίας - Λυγαριάς, Λαμία Τηλ. 22310 69450.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση