Σήμερα στις 19:00 τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «ΣΥΝ-κίνησις»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 13:40 Σήμερα στις 19:00 τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «ΣΥΝ-κίνησις»

Στην αίθουσα «Αλέκος Κοντόπουλος» ο συν-κινητικός εικαστικός κόσμος του Δημήτρη Κυρίτση…

Σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022, στις 19:00’ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης του πρώην Αντιδημάρχου Λαμιέων Δημήτρη Κυρίτση, με τίτλο «ΣΥΝ-κίνησις».

Πρόκειται για έργα των τελευταίων πέντε απόλυτα δημιουργικών χρόνων του καλλιτέχνη που παρουσιάζονται στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος» στην οδό Αινιάνων στη Λαμία.

«Η κατακτημένη αίσθηση του ρυθμού, η έντεχνα αποδοσμένη αφηρημένη εικαστική γλώσσα και η διακριτή, συνάμα και δυναμική εξελικτική πορεία της δουλειάς του, καθιστούν την έκθεση «ΣΥΝ-κίνησις» καθόλα αξιόλογη και οπωσδήποτε υποσχόμενη ανάλογη ανέλιξη μελλοντικά του γνήσιου εικαστικού δημιουργού Δημήτρη Κυρίτση», σημειώνει ο Λαμιώτης Ιστορικός Τέχνης Δρ. Θοδωρής Κουτσογιάννης, Έφορος της Συλλογής Έργων Τέχνης της Βουλής των Ελλήνων και Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Ιστορικών Τέχνης.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από 9 έως 30 Νοεμβρίου.

Ώρες λειτουργίας:

Τρίτη έως Παρασκευή 09:00’ - 13:00’ και

Τετάρτη 18:00’ - 21:00’

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση