Νέα Μαγνησία Λαμίας: Εξ' αναβολής εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των Αγίων Κων/νου και Ελένης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 12:44 Νέα Μαγνησία Λαμίας: Εξ' αναβολής εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των Αγίων Κων/νου και Ελένης

Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε χορωδίες του Πολιτιστικού Συλλόγου, το παιδικό θεατρικό τμήμα και Παραδοσιακούς χορούς.

Στον προαύλιο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου στη Νέα Μαγνησία και σε περίπτωση βροχής εντός του σχολείου, θα έχετε την ευκαιρία  να παρακολουθήσετε τις εορταστικές εκδηλώσεις που αναβλήθηκαν.

Α. Τις χορωδίες παιδιών και ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου που παρουσιάζουν όμορφα τραγούδια, με την επιμέλεια του χορωδιάρχη μας κ. Δημήτρη Γκαραβέλη, ο οποίος  συνοδεύει στα πλήκτρα.

Β.  Χαρακτηριστικές σκηνές από την κωμωδία «Η Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά, από το παιδικό θεατρικό τμήμα του συλλόγου.

Γ.  Παραδοσιακούς χορούς από τμήματα παιδιών. Τη διδασκαλία των χορών έκαναν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, κ. Θανάσης Πύργος και κ. Μαίρη Καλογιάννη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση