Ο Λαμιώτης Δημήτρης Καρακούσης παρουσιάζει στη Στυλίδα το μυθιστόρημα για τη Μικρασιατική Εκστρατεία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 08:03 Ο Λαμιώτης Δημήτρης Καρακούσης παρουσιάζει στη Στυλίδα το μυθιστόρημα για τη Μικρασιατική Εκστρατεία

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στις 20:30', στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου ΟΣΚ στη Στυλίδα.

Ο Δήμος Στυλίδας σε συνδιοργάνωση με τα Γενικά Αρχεία του Κράτους -Τμήμα ΓΑΚ Φθιώτιδας, το βιβλιοπωλείο Στυλίδας «Γεωργίας Κατσαρού» και τις Εκδόσεις Σταμούλη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου ιστορικού μυθιστορήματος «Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ» του Δημήτρη Καρακούση, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 και ώρα 20:30’ στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου ΟΣΚ στη Στυλίδα.

Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνει η κ. Σοφία Βακιρτζηδέλη, Βιβλιοθηκονόμος- Προϊσταμένη Γ.Α.Κ. Φθιώτιδας και τον συντονισμό της παρουσίασης η Βίβιαν Αργύρη, εκπαιδευτικός. Στο τραγούδι η Λίτσα Στεργίου από τον Μουσικό Όμιλο Στυλίδας και στην κιθάρα ο Κωνσταντίνος Αναστασίου.

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Είσοδος ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση