Φθιώτιδα: Μνημεία και Αρχαιολογικοί Χώροι στην Πανσέληνο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 12:48 Φθιώτιδα: Μνημεία και Αρχαιολογικοί Χώροι στην Πανσέληνο

Σε Λαμία, Αταλάντη, Υπάτη και Ελάτεια…

Από την Πανσέληνο του Οξύρρυγχου στο «Μπλε Φεγγάρι» και το Υπουργείο Πολιτισμού και η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, διοργανώνουν και φέτος, όπως κάθε χρόνο, εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους, μνημεία και μουσεία, σε ολόκληρη τη χώρα, με ελεύθερη είσοδο.

Με δύο φεγγάρια φέτος ο Αύγουστος και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα συνεχίζονται.

Από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας - Ευρυτανίας, διοργανώνεται σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023, μεγάλη μουσική εκδήλωση με τη Γιώτα Νέγκα, στις 21:00’, ενώ το Αρχαιολογικό Μουσείο Λαμίας θα είναι ανοιχτό από τις 20:00’ με ψηφιακή ενημερωτική προβολή αναφορικά με τα πρόσφατα έργα που διεξάγει η Εφορεία στο Κάστρο, όπως και το Βυζαντινό Μουσείο Υπάτης, και η Αρχαιολογική Συλλογή Αταλάντης και η Αρχαιολογική Συλλογή Ελάτειας.

Μουσικές εκδηλώσεις διοργανώνονται επίσης απόψε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαιρώνειας και τον Αρχαιολογικό Χώρο Ορχομενού.

Τέλος από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας οι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι ανοιχτοί από τις 20:00’ έως 24:00’ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και συγκεκριμένα:

ΝΕΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ «ΑΡΕΘΟΥΣΑ»

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΟΔ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)

ΦΡΟΎΡΙΟ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ  ΕΡΈΤΡΙΑΣ

ΕΡΈΤΡΙΑ. ΝΑΟΣ ΔΑΦΝΗΦΟΡΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΕΡΕΤΡΙΑ. ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ

ΚΑΡΥΣΤΟΣ. ΜΠΟΥΡΤΖΙ.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΌ ΜΟΥΣΕΊΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΚΥΡΟΥ

ΣΚΥΡΟΣ. ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΊΑΣ

ΣΚΥΡΟΣ, ΦΟΥΡΚΑ. ΝΑΟΣ ΑΠΌΛΛΩΝΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση