Απολαύστε τις θεατρικές παραστάσεις από την Παιδική σκηνή των Θεατρικών Εργαστηρίων ΔΗΠΕΘΕΡ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 14:58 Απολαύστε τις θεατρικές παραστάσεις από την Παιδική σκηνή των Θεατρικών Εργαστηρίων ΔΗΠΕΘΕΡ

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 17:30, περιμένουμε μικρούς και μεγάλους θεατές στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας, για να απολαύσουν τις δύο θεατρικές παραστάσεις που ετοίμασαν τα δύο τμήματα παιδιών των Θεατρικών Εργαστηρίων του Δη.Πε.Θε. Ρούμελης. Τίτλος: «Χιονονιφάδες κι Άστρα, Γίγαντες & Ξωτικά»

Τα Χριστούγεννα φτάνουν με βήμα ταχύ και η Παιδική σκηνή των θεατρικών μας εργαστηρίων έχει ανασκουμπωθεί ώστε να τα υποδεχτεί όπως τους αρμόζει. Και ποιος ωραιότερος τρόπος, από όχι μία, αλλά δύο θεατρικές παραστάσεις;

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, προπαραμονή Χριστουγέννων, στις 5:30 το απόγευμα, περιμένουμε μικρούς και μεγάλους θεατές στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας, για να απολαύσουν τις δύο θεατρικές παραστάσεις που ετοίμασαν τα δύο τμήματα παιδιών των Θεατρικών Εργαστηρίων του Δη.Πε.Θε. Ρούμελης.

Τίτλος: «Χιονονιφάδες κι Άστρα, Γίγαντες & Ξωτικά»

Δύο θεατρικές παραστάσεις μεσαίας διάρκειας, που θα μας μεταδώσουν το πνεύμα των γιορτών, μέσα από τον μαγικό κόσμο του θεάτρου.

Ξωτικά και άλλα παραμυθένια πλάσματα της θεατρικής φαντασίας ζωντανεύουν από τα μέλη των εργαστηρίων μας, υπό την καθοδήγηση των θεατροπαιδαγωγών μας Φιλίας Κανελλοπούλου και Δήμητρας Παπουρτζή.

Είσοδος ελεύθερη!

Ελάτε να απολαύσετε την θεατρική πλευρά των φετινών Χριστουγέννων!

Συντελεστές παραστάσεων:

  • Χριστουγεννιάτικες ιστορίες βασισμένες  στα παραμύθια της Μαριβίτας Γραμματικάκη «Εγώ το ξωτικό» & «Το αστέρι του γίγαντα»..
  • Θεατρική προσαρμογή/επιμέλεια/εμψύχωση: Φιλία Κανελλοπούλου, Δήμητρα Παπουρτζή.
  • Παίζουν τα μέλη των παιδικών τμημάτων του Θεατρικού εργαστηρίου του Δη.Πε.Θε. Ρούμελης.

Διάρκεια: 1 ώρα και 15 λεπτά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023
Ώρα έναρξης: 5:30 μμ

Δημοτικό Θέατρο Λαμίας
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση