Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις Λιβανάτες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 23:03 Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις Λιβανάτες

Το Σάββατο ανάβει το δέντρο στην Αρκίτσα...

Ανάμεσα σε δεκάδες παιδικές φωνές που μέτρησαν αντίστροφα έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Λιβανατών την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023.

Ο Δήμος Λοκρών, η Κοινότητα Λιβανατών, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικος Σύλλογος «Οδυσσέας Ανδρούτσος», ο Σύλλογος Γυναικών «Η ΠΥΡΡΑ», η Παιδική Χορωδία του Ωδείου Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Γερμανός ο Μελωδός»- Παράρτημα Παραλίας Λιβανατών, ο Χορωδιακός Σύλλογος Λιβανατών, η Δημοτική Φιλαρμονική Αταλάντης, η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου, ο Α.Μ.Σ «Κύνος», η ποδοσφαιρική ομάδα «Δάφνη Λιβανατών» και το Κ.Δ.ΑΠ Λιβανατών, συνεργάστηκαν για την υλοποίηση της εκδήλωσης στην οποία προσφέρθηκαν λουκουμάδες, γλυκά εδέσματα, ρακόμελο και ζεστό κρασί.

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και το Βοήθεια στο Σπίτι συγκέντρωσαν second hand παιχνίδια για τις οικογένειες με χαμηλό εισόδημα. 

Ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές, η Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων Μαρία Τζανακάκη και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανατών Αναστάσιος Μαζιώτης στους χαιρετισμούς τους ευχήθηκαν υγεία και ευτυχία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, Νικόλαος Σωτήρχου, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας Ιωάννης Ανεστόπουλος, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Λιβανατών, ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Αθανάσιος Αγγελής, η νεοεκλεγείσα Τοπική Σύμβουλος Παρασκευή Μαρκοπούλου, καθώς επίσης πλήθος κόσμου και επισκεπτών.

Να σημειώσουμε ότι το προσεχές Σάββατο 23 Δεκεμβρίου ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αρκίτσα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση