Ακόμη μια παράσταση για “Το Μεγάλο μας Τσίρκο” του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης μετά την μεγάλη επιτυχία του!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 13:48 Ακόμη μια παράσταση για “Το Μεγάλο μας Τσίρκο” του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης μετά την μεγάλη επιτυχία του!

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο παραστάσεις της Ερασιτεχνικής Σκηνής του Δη.Πε.Θε. Ρούμελης, στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, με το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το Μεγάλο μας Τσίρκο».

Και τις δύο ημέρες το Δημοτικό μας θέατρο γέμισε ασφυκτικά από τους θεατές της πόλης μας αλλά και από θεατρόφιλους που είχαν έρθει ειδικά για την παράσταση και από άλλες περιοχές, ακόμη και από την Αθήνα, και τα μέλη του Θεατρικού  μας Εργαστηρίου που συμμετείχαν καταχειροκροτήθηκαν, αφού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί μία ώρα και 45 λεπτά.

Οι θεατές γνώρισαν αυτό το έργο-ορόσημο και θυμήθηκαν ξανά εμβληματικές στιγμές της Νεοελληνικής ιστορίας, δοσμένες με ευτράπελο, γλυκόπικρο και με πολλή ανθρωπιά τρόπο.

Τις δύο παραστάσεις τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μάκης Πρέντζας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Ειρήνη Σόλια, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας κ. Κώστας Ξεφλούδας,  κα. Μόρφω Ρουποτιά-Σκαμαγκούλη, και ελάσσονος μειοψηφίας κα Μαρία Αντωνίου-Σιούτα καθώς και πλήθος κόσμου.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον σκηνοθέτη της παράστασης και καθηγητή στο θεατρικό εργαστήρι του Δη.Πε.Θε. Κώστα Πασπάλη που αναβίωσε τόσο ευφάνταστα αυτό το υπέροχο έργο.

Ευχαριστούμε το κοινό της πόλης μας που μας τίμησε και τα τοπικά ΜΜΕ για τη στήριξή τους στο έργο μας.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης και καθώς πολλοί θεατές δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν αυτήν την υπέροχη παράσταση, το Μεγάλο μας Τσίρκο θα παρουσιαστεί για μία ακόμη μοναδική βραδιά το ερχόμενο Σάββατο στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στις 21.00!

Συντελεστές παράστασης:

Συγγραφέας: Ιάκωβος Καμπανέλλης

Σκηνοθεσία/ δραματουργική προσαρμογή: Κώστας Πασπάλης

Βοηθός σκηνοθέτη: Σοφία Αλαφοδήμου

Μουσική επιμέλεια: Βάσω Κωδωνά

Επιμέλεια κοστουμιών/σκηνική διαμόρφωση: Κώστας Πασπάλης

Σχεδιασμός φωτισμών: Θανάσης Αναστασάτος

Σχεδιασμός αφίσας: Ευαγγελία Σουλιώτη

 

Έπαιξαν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί:

Μαρία Αγραφιώτη

Σοφία Αλαφοδήμου

Αθηνά Αναγνωστοπούλου

Εύα Αποστολακοπούλου

Κατερίνα Βασιλείου

Όλγα Βόντα

Νίκος Θεοδοσίου

Βίκυ Καντζόγια

Δέσποινα Καραχάλιου

Βασιλική Κωδωνά

Αναστασία Μπαλαφούτη

Ευαγγελία Νίκα

Νάνσυ Ράπτη

Ζαχαρούλα Σωτηρίου

Κωνσταντίνα Τσιαντή – Κουτσούμπα

Ρίτσα Τσιάκαλου

Εύη Χονδρογιάννη

Info:  

Παράσταση: Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024|Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Ώρα έναρξης: 21:00

Ώρα προσέλευσης κοινού: 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πληροφορίες: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, Υψηλάντη 17, τηλ.22310 33325, ώρες γραφείου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση