Το παράρτημα Φθιώτιδας της ΕΑΑΣ έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 15:02 Το παράρτημα Φθιώτιδας της ΕΑΑΣ έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, οι Απόστρατοι Αξιωματικοί των Νομών Φθιώτιδος, Ευρυτανίας και Φωκίδος, με την ευλογία του εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου π. Νεόφυτου, έκοψαν την Αγιοβασιλόπιτά τους.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λαμίας, παρέστησαν και τίμησαν τους Αποστράτους Αξιωματικούς του Στρατού και της ΕΛ.ΑΣ., ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο εκπρόσωπος του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Σαγιάς, ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος κ. Ευάγγελος Κατσάρας, οι εκπρόσωποι του πρώην Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου Δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας κα Νάγια Φαρδή και κ. Μάριος Παπαθανασίου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδος κ. Δημήτριος Παπαναγιώτου.

Τις ευχές του Σεβασμιωτάτου στους παρισταμένους, μετέφερε ο εκπρόσωπος του, ενώ απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ταξίαρχος ε.α. κ. Νικόλαος Τσιλαλής και ο κ. Κοτρωνιάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως, απονεμήθηκαν βραβεία της Ε.Α.Α.Σ. στους αριστεύσαντες μαθητές Β΄ και Γ΄ Λυκείου σχολικού έτους 2022-23, Γεωργαντζά Κωνσταντίνο του Βασιλείου, Χρήστου Αικατερίνη του Ηλία, Μπαλαφούτα Εμμανουήλ του Δημητρίου, Παράσχου Ευαγγελία Ιωάννα του Νικολάου, Καργαδούρου Φαίδρα του Πέτρου, Κουμπουρλή Ευάγγελο του Ευαγγέλου και της Σοφίας Δανιήλ, Φάκο Γεώργιο Μάριο του Θεόφιλου, τέκνα αποστράτων αξιωματικών.

Τα βραβεία απένειμαν στους βραβευθέντες οι επίσημοι (για τους απουσιάζοντες τα παρέλαβαν άμεσα συγγενικά τους πρόσωπα λόγω υποχρεώσεων τους στις Σχολές που φοιτούν).

Το φλουρί έτυχε ο Σ/χης ε.α. Τσιαπάρας Ηλίας ο οποίος παρέλαβε μια εικόνα του Οσίου Βησσαρίωνα του Αγαθωνίτη.

Τέλος το Παράρτημα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα μέλη του για τη μεγάλη σε αριθμό παρουσία των στην εκδήλωση.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση