Ο Σύλλογος Νεολαίας Ελάτειας σας προσκαλεί την Καθαρά Δευτέρα σε ένα παραδοσιακό γλέντι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 16:01 Ο Σύλλογος Νεολαίας Ελάτειας σας προσκαλεί την Καθαρά Δευτέρα σε ένα παραδοσιακό γλέντι

Ο Σύλλογος Νεολαίας Ελάτειας σας παρουσιάζει τους BANDA ENTOPICA την Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου και ώρα 13:00, στην Πλατεία του Αγίου Δημητρίου Ελάτειας.

Κούλουμα και παραδοσιακό γλέντι με σαρακοστιανά εδέσματα.. υπό την αιγίδα του Δήμου Ελάτειας-Αμφίκλειας και την τοπική κοινότητας Ελάτειας και με τη στήριξη και την συμμετοχή όλων των συλλόγων.

"Μουσική και γλέντι και μια μπάντα να παίζει.."

*Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ.

Οι Banda Entopica ξεκίνησαν ως μια μπάντα του δρόμου, έχοντας ως αφετηρία τ' ακούσματα κυρίως της Μακεδονίας αλλά και της Θράκης, της Ηπείρου και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων...

Όμως η φήμη τους εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα..Με αποκορύφωμα τα live στην Αθήνα.

Έτσι θα κάνουν και ένα πέρασμα από την κεντρική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από την Ελάτεια..

Εκεί που οι παλμοί χτυπάνε δυνατά για μουσική..Και δεν φτάνουν πλέον τα καλοκαίρια να καλύψουν αυτό το μεγάλο κενό..

Ο "ανήσυχος" Σύλλογος Νεολαίας Ελάτειας με αγάπη και σεβασμό προς τον τόπο του και τους ανθρώπους του σας εύχεται καλή διασκέδαση!!!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση