Σήμερα και αύριο: "Οι Πεταλούδες Είναι Ελεύθερες" - Κερδίστε προσκλήσεις

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 06:45 Σήμερα και αύριο: "Οι Πεταλούδες Είναι Ελεύθερες" - Κερδίστε προσκλήσεις

Το έργο του Leonard Gershe “Οι Πεταλούδες είναι Ελεύθερες" με την Άννα Παναγιωτοπούλου έρχεται για δύο μόνο παραστάσεις Δευτέρα 18 & Τρίτη 19 Απριλίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Το LamiaReport και ο ΠΑΛΜΟΣ 95.0 σας εξασφάλισαν προσκλήσεις για την μοναδική αυτή παράσταση, που θα γίνει σε λίγες ημέρες στην πόλη μας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και μπείτε στην κλήρωση, γιατί που ξέρετε μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς ή τυχερές που θα δείτε δωρεάν την καταπληκτική αυτή παράσταση.

Η κλήρωση θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Απριλίου στη 1:00 το μεσημέρι και οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από το LamiaReport.

Εισιτήρια:
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Η τιμή εισιτηρίου την προπώληση είναι στα 12€, ενώ για όσους δεν προμηθευτών το εισιτήριό τους από την  προπώληση, την ημέρα της παράστασης στο θέατρο θα είναι στα 15€ (12€ το φοιτητικό/ανέρων).

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης σε συνεργασία με το Θέατρο Αυλαία φιλοξενεί στη Λαμία το έργο «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» του Leonard Gershe σε σκηνοθεσία Άννας Παναγιωτοπούλου.
 
Μετά τη θερμή υποδοχή της παράστασης στο θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη, όπου έκανε πρεμιέρα, το έργο παρουσιάζεται σε μία μίνι περιοδεία σε επιλεγμένες πόλεις στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της περιοδείας αυτής θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στις 18 και 19 Απριλίου 2016 στις 21:00.
 
Νέα Υόρκη τέλη δεκαετίας του ’60. Ο Ντον Μπέηκερ είναι ένας υπέροχος τύπος. Έξυπνος, μορφωμένος, εμφανίσιμος και πολύ καλός μουσικός. Επίσης είναι τυφλός. Έχει πρόσφατα  μετακομίσει από το μικρό ήσυχο προάστιο στο οποίο ζούσε με την υπερπροστατευτική μητέρα του, στη μεγαλούπολη. Στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα μένει η Τζιλ, μια νεαρή φέρελπις ηθοποιός που αντιπαθεί τις δεσμεύσεις. Οι δυο νέοι θα γνωριστούν και θα φλερτάρουν, μέχρι την απρόσμενη έλευση της μητέρας του Ντον την πλέον ακατάλληλη στιγμή…
 
 
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
18 & 19 Απριλίου 2016
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Δευτέρα & Τρίτη Απριλίου στις 21:00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
15€ (κανονικό), 12€ (φοιτητικό, ανέργων)
Τιμή προπώλησης μέχρι την ημέρα της πρεμιέρας: 12€
Προπώληση Εισιτηρίων
Στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, Υψηλάντη 17, τηλ. 22310 33325
Ωρες ταμείου
10:00-13:00 και 18:00-20:00

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Διαβάστε Επίσης:
"Οι Πεταλούδες Είναι Ελεύθερες" με την Άννα Παναγιωτοπούλου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση