ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός 1-0: Μπερτόλιο και γκολ!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 09:05 ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός 1-0: Μπερτόλιο και γκολ!

Ο Αργεντινός έβαλε και πάλι το όνομά του στους σκόρερ…

Αναζητούσε τη νίκη η Λαμία και τη βρήκε μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, καθώς επικράτησε 1-0 στο ΔΑΚΛ του Λεβαδειακού στο 6ο κατά σειρά φιλικό της παιχνίδι, δύο εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη της Super League.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά με τους φιλοξενούμενους να χάνουν και την καλύτερη ευκαιρία μόλις στο 2’ με το Μαρκόφσκι προ κενής εστίας.

Απάντησε η Λαμία με προσπάθειες του Επστάιν, όμως οι Βοιωτοί φαινόντουσαν πιο επικίνδυνοι.

Γενικά οι «κυανόλευκοι» σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξαν αδυναμία στην τελική προσπάθεια αν και αυτή τη φορά τα κατάφεραν χάρη σε ένα όμορφο (και έξυπνο) γκολ του Μπερτόλιο στο 63’. Ο Αργεντινός όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια δείχνει ότι και ξέρει να μοιράζει μπάλα αλλά και να την προωθεί στα δίχτυα. Αυτό βέβαια θα θέλαμε να το δούμε κι από τους καθαρόαιμους επιθετικούς και ειδικά από τον Μπαράλες που όλοι ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σχέση με το γκολ.

Η Λαμία είχε και δοκάρι στην επανάληψη ή καλύτερα αυτοδοκάρι με τον μέχρι πρότινος παίκτη της τον Όμο που παρεμπόδισε τη προσπάθεια του Αναστασιάδη μετά από κόρνερ του Μπουλούλη.

Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου παρακολούθησαν παρέα τον αγώνα (επόμενη φώτο).

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Σαράνοφ (77’ Κάτσικας), Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον (46’ Παπαργυρίου), Βασιλαντωνόπουλος (83’ Κωστίκας), Επστάιν (83’Λαμπρόπουλος), Μπλάζιτς (72’ Μπούντνικ), Δημούτσος (55’ Μπολούλης), Τσούκαλος (57’ Ρόμανικ), Μπερτόλιο (66’ Άντρονικ), Μπαράλες (46’ Καραγκούνης)

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Μπάγιτς, Όμο, Νανγκίς, Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Σαβατογκό, Μητρόπουλος, Καραχάλιος, Ντιόγκο, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης

Στο β’ μέρος έπαιξαν για τους Βοιωτούς και οι: Επασί, Σουμπίνιο, Βίντεκερ, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Βήχος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση