Με πολλά μετάλλια επέστρεψε από τις ΗΠΑ η Λαμιώτισσα κολυμβήτρια Γεωργία Χατζηγεωργίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 10:00 Με πολλά μετάλλια επέστρεψε από τις ΗΠΑ η Λαμιώτισσα κολυμβήτρια Γεωργία Χατζηγεωργίου

Στο Σαν Αντόνιο του Τέξας βρέθηκε η Γεωργία Χατζηγεωργίου από 24 έως 26 Απριλίου 2015 , με την ιδιότητα της ως αθλήτρια της κολυμβητικής ομάδας Masters του Wisconsin, για να συμμετέχει στο Παναμερικανικό Χειμερινό Πρωτάθλημα Masters 2015.

Η Λαμιώτισσα κολυμβήτρια είχε συμμετοχή το 2014 με την ομάδα της Νέας Υόρκης και στα 2 πρωταθλήματα και με τις επιδόσεις της ανάγκασε την ομάδα του Wisconsin να κινηθεί για την απόκτηση της έτσι ώστε να καταφέρει να ενισχυθεί μιας και είχε ως στόχο το πλασάρισμα στις 5 πρώτες ομάδες των Η.Π.Α.

Στην φετινή διοργάνωση η Γεωργία βρέθηκε να κολυμπάει σε 7 αγωνίσματα μιας και ο προπονητής των Wisconsin Masters την έριξε σε 4 σκυταλοδρομίες και είχε στο πλάνο της να κολυμπήσει και σε 3 ατομικά αγωνίσματα.

Τα αποτελέσματα της παρουσίας της εκεί έχουν ως εξής : 3η στα 200 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 1.59.85 και χάλκινο μετάλλιο 6η στα 50 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 25.46 και 50 μέτρα πεταλούδα 5η με χ ρόνο 27.48.

Η επιτυχία της μεταγραφής της όμως φάνηκε στις σκυταλοδρομίες μιας και με την παρουσία της Γεωργίας το Wisconsin κατάφερε να μπει στα μετάλλια αλλά και να κατακτήσει και χρυσό για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα κατέκτησαν το χρυσό στα 4Χ200 μικτή Ανδρών Γυναικών ασημένιο στα 4Χ200 ελεύθερο Γυναικών και επίσης ασημένιο στα 4Χ200 μικτή Γυναικών. Χάλκινο στα 4Χ200 ελεύθερο Ανδρών Γυναικών.

Με αυτά τα αποτελέσματα η γυναικεία ομάδα του Wisconsin κατέλαβε την 3η θέση ανάμεσα στις ομάδες από όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ. Οι συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα έφθασαν τους 1975 αθλητές και αθλήτριες.

Δείγμα του επιπέδου των αγώνων ήταν η συμμετοχή πολλών Αμερικάνων Ολυμπιονικών της κολύμβησης αλλά και Παγκόσμιων Πρωταθλητών. Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε τους Anthony Erwin , Matt Crevers.και JOSH davis.

Η συμμετοχή της εκεί είναι στο γενικότερο πλάνο προετοιμασίας της για να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Masters της FINA που θα διεξαχθεί στο Kazan της Ρωσίας από 10 έως 17 Αυγούστου 2015.

Η παρουσία της Γεωργίας στους αγώνες έγινε εφικτή με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Atlas Tapes στην Αταλάντη αλλά και με τις προσπάθειες των κ. Ηλία Κατόπη και Μοβιάτη Γιώργου τους οποίους η Γεωργία οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια.

ΠΑΣΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση