Παραιτήθηκε ο Κώστας Ζουμπουλιάς από τη ΝΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 13:14 Παραιτήθηκε ο Κώστας Ζουμπουλιάς από τη ΝΕΛ
Διαβάστε την επιστολή του γνωστού προπονητή:
 
Το 2010 ιδρύσαμε μια παρέα ανθρώπων τη Ν.Ε. ΛΑΜΙΑΣ με όνειρα και φιλοδοξίες. Υπηρετήσαμε τον υγρό στίβο της πόλη μας  με πυγμή και ανιδιοτέλεια φτάνοντας την ανδρική ομάδα στο final-6 ανόδου στην Α1 το 2014 και την γυναικεία μας ομάδα στην 3η θέση της Α2 το 2013 ενώ στην ακαδημία μας αθλούνται σήμερα 130 παιδιά με συμμετοχές στις προεθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης.
 
Φέτος το καλοκαίρι ήμασταν κοντά σε μια πρωτόγνωρη κίνηση για τα δεδομένα της πόλης μας, που περιλάμβανε την συγχώνευση με την εταίρη ομάδα της πόλης μας τον Νηρέα Λαμίας.
Θα δημιουργούνταν μια ομάδα ισχυρή στις ακαδημίες, δυνατή στην εκπροσώπηση απέναντι στους τοπικούς φορείς ώστε να λυνόταν το πρόβλημα των εγκαταστάσεων που μας ταλανίζει τόσα χρονιά ώστε να ανοίξει επιτελούς η 50αρα πισίνα στο ΤΕΙ, χωρίς να αναλωνόμαστε σε μίση και έριδες που δημιουργούνται όταν σε μια επαρχιακή πόλη υφίστανται πολλοί σύλλογοι..
 
Τελικά δεν κατέστη αυτό δυνατό για διάφoρους λόγους παρ΄ όλη την συγκατάθεση και διαλλακτικότητα των ιθυνόντων του Νηρέα. Ήταν ένα όνειρο για μένα που δεν πραγματοποιήθηκε ώστε να δώσει πνοή στο λαμιώτικο πόλο, δημιουργώντας ένα πόλο έλξης για την νεολαία της Λαμίας και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα επόμενα χρόνια..
 
Αποχωρώ με πικρία από τη Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας λόγω διαφοράς φιλοσοφίας..
Ευχαριστώ,
-όλους τους Λαμιώτες συμπαίκτες μου,
 
-τους συμπαίκτες μου Τέτττερη Μικέ, Σιμάτο Βασίλη, Βαφειάδη Χάρη, Βαμβουνάκη Βασίλη, Βλαζάκη Νίκο & Βαγγέλη, Παρασκευόπουλο Λάκη, Κοντάκο Θανάση, Καραγιάννη Δημήτρη, Χριστοφή Παναγιώτη, Αλαμπάνο Βασίλη, Στεργιόπουλο Γιάννη, Ευαγγελό Γιώργο & Γιάννη, Φραγγέδη Γεώργιο, Κυμινουλάκη Προκόπη, Σαλπαδήμα Γεράσιμο, Ντόσα Δημήτρη, Σφακιανάκη Μανώλη, Τσιγαρίδα Σπύρο, Φρυδά Γιάννη, Αραμπατζίδη Σάββα, Κωνσταντουδάκη Χρήστο, Παπαδογιάνη Γιώργο.
 
-τους προπονητές μας Νάσο Ηρειώτη, Σωτήρη Ζουμπουλιά, Ηλία Μπαλαμπάνη και Νίκο Καραμάνη,
 
-όλες τις αθλήτριες που τίμησαν την γυναικεία μας ομάδα,
 
-τους φίλους μου που βοηθήσαν διοικητικά τον σύλλογο κ.κ. Μαυριδάκη Κων/νο ,Καπνιά Δημήτρη, Παπαντωνίου Παντελή & ΄Ευα, Τζήμα Νίκο, Γαληρόπουλο Θωμά, Γεωργαντά Γιάννη, Τασιό Βασιλη, Σαίτη Αλεκο, Κουμπούρα Κώστα, Φούντα Σισυ και Ντζούνου Μαρία
που συνέβαλλαν στο πολύ όμορφο αυτό ταξίδι δίνοντας και την ψυχή τους,
 
-τον κ. Λεωνίδα Μωλιώτη για την συμβολή στη διεξαγωγή του τουρνουά ακαδημιών  παννελήνιας εμβέλειας ΄΄ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΩΛΙΩΤΗΣ΄΄  για τον φίλο μου Ντίνο, αλλά και για την ηθική και υλική συμπαράσταση στον σύλλογο μας,
 
-όλους τους φίλους  επιχειρηματίες της πόλης μας που διαφημίσανε την επιχείρηση τους μέσω της ομάδας μας,
 
-τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ.Θωμά Στάικο, τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Κων/νο Μουστάκα και τον νυν δημοτικό σύμβουλο εντεταλμένο για θέματα αθλητισμού κ. Ζαγγανά Γεώργιο για την συνεργασία μας,
 
- όλους τους γονείς που εμπιστευθήκαν την ακαδημία μας (πόλο και κολύμβηση) για να αθλούνται τα παιδιά μας σε ένα υγιές περιβάλλον,
 
-και τέλος την οικογένεια μου, την οποία παραμέλησα τα τελευταία αυτά  χρόνια, υπηρετώντας με όλες μου τις δυνάμεις ψυχικές και σωματικές το λαμιώτικο πόλο.
 
Τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω..
 
 
Με τιμή
Κώστας Ζουμπουλιάς
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση