ΠΑΣ Λαμία: Υπέγραψε και ο Σαράνοφ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 09:03 ΠΑΣ Λαμία: Υπέγραψε και ο Σαράνοφ

Οι έμπειροι του ποδοσφαίρου λένε ότι η ομάδα χτίζεται από τον τερματοφύλακα, για αυτό και μία από τις πρώτες προτεραιότητες της διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία ήταν να κλείσει τον Μπόγιαν Σαράνοφ και για τη νέα περίοδο.

Το «φύλακα άγγελο», όπως τον περιγράφει στην ανακοίνωση της το «κυανόλευκο» σωματείο.

«Ο έμπειρος Σέρβος ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021, καταγράφοντας μέχρι σήμερα 23 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο φύλακας άγγελος της εστίας της ομάδας μας με το ήθος, το χαρακτήρα και τις ξεχωριστές ικανότητές του υπήρξε από τους βασικούς συντελεστές της παραμονής του Συλλόγου στην κατηγορία και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και την ερχόμενη σεζόν.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο», αναφέρει στην ανακοίνωση της συνέχισης τςη συνεργασίας τους η ΠΑΕ Λαμία.

Θυμίζουμε ότι ο 34χρονος τερματοφύλακας, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας της ομάδας μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και αποτέλεσε με τον Θανάση Γκαραβέλη ίσως το πιο αξιόπιστο δίδυμο goalkeeper στην κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση