Στην «πρώτη» του ΠΑΣ Λαμία και ο Φάνης Τζανδάρης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 18:38 Στην «πρώτη» του ΠΑΣ Λαμία και ο Φάνης Τζανδάρης

Στις 25 Ιουλίου η κλήρωση των αγώνων της Super League…

Η ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 29χρονο (13/6/93) ποδοσφαιριστή, Φάνη Τζανδάρη.

Ο Έλληνας μέσος ενσωματώθηκε στην ομάδα τον Ιανουάριο του 2021, καταγράφοντας μέχρι σήμερα 55 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με την «κυανόλευκη» φανέλα 100ρισε τις συμμετοχές του στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας μοιράσει και 2 ασίστ.

«Ο Φάνης Τζανδάρης με την ποιότητα και την εμπειρία του βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα να επιτύχει τον στόχο της παραμονής της στην κατηγορία και θα συνεχίσει να είναι μέλος του Συλλόγου και την ερχόμενη σεζόν. Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

Έτσι ο φιλότιμος αμυντικός μέσος θα βρίσκεται κι αυτός κανονικά στην «πρώτη» της ομάδας την Πέμπτη 14 Ιουλίου.

Να προσθέσουμε ότι με σημερινή (13/7) απόφαση του ΔΣ, η κλήρωση των αγώνων της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League 2022-23, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση