Θήβα: Με έναν μεγάλο τελικό έκλεισε το 1ο Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 16:38 Θήβα: Με έναν μεγάλο τελικό έκλεισε το 1ο Εργασιακό Τουρνουά Μπάσκετ

Με έναν συγκλονιστικό τελικό γράφτηκε ο επίλογος του Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ, το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη χρονιά στη Θήβα.

Νικήτρια του μεγάλου τελικού η ομάδα Βογιατζόγλου Ξένες Γλώσσες -οι επονομαζόμενοι Voyagers- η οποία επικράτησε με σκορ 68-59 έναντι της Kamaridis Global Wire.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα Hygiene Service, έπειτα από σκληρή αναμέτρηση στον μικρό τελικό με την ομάδα του ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ.

Την απονομή των μεταλλίων στους μεγάλους νικητές έκανε ο δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου.

Το εργασιακό τουρνουά μπάσκετ ήταν μια πρωτοβουλία του Ε.Σ. Κάδμος και του κ. Σωτήρη Καραμαγκιώλη της Hygiene Services και πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων και του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας(ΔΟΘ).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση