Ο Λαμιώτης Γιάννης Κούτσικος 1ος στον 24ωρο αγώνα αντοχής στις Σέρρες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 07:55 Ο Λαμιώτης Γιάννης Κούτσικος 1ος στον 24ωρο αγώνα αντοχής στις Σέρρες

Κάλυψε απόσταση μεγαλύτερη από 5 κλασικούς μαραθωνίους χωρίς διακοπή!...

Με την πρώτη θέση στις αποσκευές του επέστρεψε από τις Σέρρες και των αγώνα αντοχής ο Λαμιώτης, Γιάννης Κούτσικος.

Ο αθλητής του Συλλόγου «Τραχίνα» έτρεξε στον αγώνα των 24 ωρών, καλύπτοντας μέσα σε αυτό το χρόνο 212 χιλιόμετρα (περισσότερα από 5 μαραθωνίους) τα περισσότερα από κάθε άλλον αθλητή που συμμετείχε σε αυτόν τον αγώνα - πρόκληση, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Συγχρόνως υπήρχαν άλλες δύο κατηγορίες αγώνων αντοχής των 6 και 12 ωρών.

Επόμενος στόχος του Γιάννη Κούτσικου, αποτελεί ο ιστορικός υπερμαραθώνιος «Σπάρταθλον 2023», στη λίστα του οποίου βρίσκεται ήδη ο Γιάννης σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών με τους 50 Έλληνες αθλητές.

Εκεί βρίσκεται και ο επίσης Λαμιώτης Λουκάς Πρατήλας και ακόμη 320 αθλητές από 50 χώρες, ενώ υπάρχει και λίστα αναμονής με 169 ξένους και 73 Έλληνες αθλητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση