ΠΑΣ Λαμία: Με τη βοήθεια του κόσμου της ζητεί το τρίποντο με Λεβαδειακό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 17:09 ΠΑΣ Λαμία: Με τη βοήθεια του κόσμου της ζητεί το τρίποντο με Λεβαδειακό

Οι νίκες με Λεβαδειακό και Ιωνικό απομακρύνει οποιαδήποτε άλλο σενάριο ή συνδυασμό αποτελεσμάτων…

Μία νίκη που μπορεί να σημαίνει και παραμονή στην κατηγορία από απόψε το βράδυ, ζητεί ο ΠΑΣ Λαμία στο σημερινό παιχνίδι με το Λεβαδειακό που θα ξεκινήσει στις 20:00’ στο ΔΑΚΛ Αθανάσιος Διάκος, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League Playouts 2022-2023.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου βρίσκεται στο +3 από τους «πράσινους» της Λιβαδειάς και ακόμη και με ισοπαλία τους «καταδικάζει» σε υποβιβασμό. Ωστόσο η ισοπαλία ίσως δεν είναι αρκετή για τον ΠΑΣ Λαμία να παραμείνει από σήμερα στην κατηγορία, ακόμη και αν ο ΟΦΗ σταθεί στο ύψος της ιστορίας του και νικήσει απόψε στο Ηράκλειο τον Ιωνικό.

Άρα το Λαμιώτικο συγκρότημα θα ήθελε το ιδανικό σενάριο δικής του νίκης σήμερα και οποιουδήποτε στραβοπατήματος του Ιωνικού.

Αν εκτός από τη Λαμία νικήσει σήμερα και η ομάδα της Νίκαιας, τότε δε θα μπορούν να είναι 100% ήρεμοι επίσης Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός, εκτός και αν νικήσουν αμφότεροι σε Γιάννενα και Περιστέρι, αντίστοιχα. Τα Γιάννενα πάλι έχουν πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με τον Ιωνικό όχι όμως και με τη Λαμία με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους την τελευταία αγωνιστική. Αυτό σημαίνει ότι Λαμία και Ιωνικός δεν μπορούν να έχουν συγχρόνως και οι δύο πάνω από 31 βαθμούς, που σημαίνει ότι ο «Αγιαξ της Ηπείρου» σώζεται και με έναν βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Για να επιστρέψουμε όμως στο σημερινό παιχνίδι της Λαμίας με το Λεβαδειακό, ενδεικτικό της κρισιμότητάς του είναι ο Λεωνίδας Βόκολος δεν αποκάλυψε από την παραμονή την 20αδα της αποστολης. Η επίσημη ανακοίνωση των «κυανολεύκων» έλεγε απλά, ότι ο Έλληνας τεχνικός «έχει στη αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και η τελική 20άδα θα γίνει γνωστή πριν το ματς!».

Όπως σημειώσαμε πιο πάνω, υπάρχει ενδιαφέρον για το τι θα κάνει και ο Ιωνικός στην Κρήτη, όμως ακόμη και αν η Λαμία δεν πάρει σήμερα το τρίποντο και ο Ιωνικός περάσει από τα «δεύτερα» του ΟΦΗ, οι «κυανόλευκοι» θα έχουν και τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Νίκαια, για αυτό θα τονίσουμε ότι η παραμονή ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ!

Η ποιότητα του συνόλου των ποδοσφαιριστών της Λαμίας είναι πολύ υψηλή, κατά ομολογία φίλων και αντιπάλων και μένει να το επιβεβαιώσουν στον αγωνιστικό χώρο, αρχικά απέναντι στο Λεβαδειακό τον οποίο έχουν αντιμετωπίσει φέτος ακόμη τρεις φορές.

Την πρώτη, τον περασμένο Οκτώβρη στο ΔΑΚΛ, η Λαμία επικράτησε 1-0 και ακολούθησε μια «λευκή» ισοπαλία στο φιλικό του Δεκέμβρη και ένα ακόμη 0-0 στην έδρα των Βοιωτών για το πρωτάθλημα τον Ιανουάριο.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ευαγγέλου, Απτόσογλου, Φωτόπουλος και 4ος ο Πολυχρόνης. Στο VAR είναι ο Κουμπαράκης με βοηθό τον Παπαδάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση