Το "Ευχαριστώ" του Πανουργιά Παπαϊωάννου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 08:32 Το "Ευχαριστώ" του Πανουργιά Παπαϊωάννου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η χθεσινή βραδιά ήταν από τις πιο έντονες που έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια κοντά στην ομάδα...», δηλώνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, ο οποίος ευχαριστεί όλους και όλες για την θερμή υποδοχή τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η νύχτα έγινε μέρα και οι Λαμιώτες κατέκλυσαν την πλατεία Ελευθερίας για να υποδεχτούν το λεωφορείο με την ομάδα, που έφτασε από την Αθήνα θριαμβεύτρια, μετά από έναν αγώνα για γερά νεύρα με τον Ιωνικό, που ήταν ο «τελικός παραμονής», όπως χαρακτηρίστηκε, αφού η μια από τις δυο ομάδες θα έπεφτε στη Β' Εθνική κατηγορία.

Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι Λαμιώτες στην ομάδα θα μείνει στην ιστορία, ως μια από τις πιο λαμπρές σελίδες που έγραψε αυτή η ομάδα, η οποία θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στα μεγάλα σαλόνια της Super League.

Γεμάτες συγκίνηση οι δηλώσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου, αλλά και του τεχνικού Λεωνίδα Βόκολου αμέσως μετά την άφιξη της ομάδας στη Φθιωτική πρωτεύουσα.

Θυμηθείτε το βίντεο:

Δείτε την ανάρτηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου για την χθεσινή υποδοχή της ομάδας.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Λαμίας για αυτήν την εντυπωσιακή υποδοχή!
Τα λόγια είναι λίγα μπροστά στην αληθινή αγάπη και την πραγματική στήριξη όλων όσων βρέθηκαν χθες αργά το βράδυ κοντά στην ομάδα που για ακόμη μια φορά μας χάρισε υπέροχες στιγμές!
Σας ευχαριστώ προσωπικά την καθεμία και τον καθένα. Ζήτω συγγνώμη σε όσες κλήσεις ή μηνύματα δεν έχω ακόμη απαντήσει αλλά η χθεσινή βραδιά ήταν από τις πιο έντονες που έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια κοντά στην ομάδα!
Ήταν μια δύσκολη πορεία η φετινή που με σκληρή δουλειά και με υπομονή φθάσαμε στο στόχο μας!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μαζί με μένα, τους παίκτες και όλους στο προπονητικό team & στη διοίκηση δεν σταματήσατε να πιστεύετε σε αυτό που ανέκαθεν αποκαλώ «οικογένεια του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964
»!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση