Σε εκλογές ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 10:09 Σε εκλογές ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία

Αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου…

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση, απευθύνει ο «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑ 1964», για την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 και ώρα 18:30 στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδος (Λυκούργου 6 – 2ος όροφος).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνελεύσεως και πρακτικογράφου (αρ. 14 παρ. 12 καταστατικού)

2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και απαλλαγή των μελών του από κάθε ευθύνη (αρ. 14 παρ. 1 καταστατικού).

3. Ανακοινώσεις - Ενημέρωση.

4.  Εκλογή δύο μελών Εφορευτικής Επιτροπής (αρ. 16 παρ. 1 καταστατικού).

5. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου, νέων μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής (αρ. 14, 15, 16 και 17 καταστατικού).

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί με τα αυτά θέματα ημερήσιας διατάξεως την ίδια ημέρα και ώρα 19:30 (αρ. 14 παρ. 10 καταστατικού).

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του αθλητικού σωματείου τα οποία  έχουν καταβάλει την συνδρομή τους μέχρι την 08 Ιουνίου 2023 (αρ. 14 παρ. 6 καταστατικού), και δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες όσα έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους (αρ. 2 παρ. 4 καταστατικού).

«Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και απαραίτητη», σημειώνεται στην ανακοίνωση πρόσκληση που υπογράφουν ο Πρόεδρος Νίκος Τσιλαλής και ο Γ. Γραμματέας Θωμάς Μπελτεγρής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση