Ετοιμοθάνατος παντρεύτηκε την αγαπημένη του και πέθανε την επομένη, ανήμερα των γενεθλίων της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 23:13 Ετοιμοθάνατος παντρεύτηκε την αγαπημένη του και πέθανε την επομένη, ανήμερα των γενεθλίων της

«Μετανιώνω που δεν περάσαμε περισσότερο χρόνο μαζί»

Ένας νεαρός ετοιμοθάνατος άνδρας με πνευμονία πρόλαβε στο νοσοκομείο να παντρευτεί την αγαπημένη του, καθώς έφυγε από τη ζωή μια μέρα μετά και συγκεκριμένα ανήμερα των γενεθλίων της.

Ο Ryan από τη Βρετανία ήταν ζευγάρι με τη Rosie Dack και γνωρίστηκαν το 2016 σε αγώνα με αναπηρικά αμαξίδια, με τον άνδρα να παίζει στην ομάδα της Μίντλεσμπρο και τη γυναίκα στη Γουότφορντ.

Αυτός αμέσως την ερωτεύτηκε, αλλά εκείνη τον είδε σαν φίλο, οπότε ξεκίνησαν να κάνουν στενή παρέα μέχρι και το 2019. Τότε, συμφώνησαν αν ήταν ελεύθεροι το επόμενο έτος να κάνουν σχέση, κάτι που τελικά έγινε, ανέφερε σχετικό δημοσίευμα της New York Post. Το 2022 αρραβωνιάστηκαν και σχεδίαζαν να παντρευτούν τα επόμενα χρόνια, αλλά όλα άλλαξαν τον Ιούνιο του 2023.

«Έλειπα από το σπίτι, γιατί έπαιζα με τη Γουότφορντ. Ο Ryan τηλεφώνησε και ανέφερε πως είχε πονόλαιμο, ρινική καταρροή και γενικά δεν αισθανόταν καλά», είπε η Rosie και πρόσθεσε πως πήγαν στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να χορηγούν αντιβιοτικά.

Όμως, τα συμπτώματα χειροτέρευσαν και χάθηκε κάθε ελπίδα, με τον Ryan να έχει μια εβδομάδα ζωής στην καλύτερη των περιπτώσεων. Έτσι, στις 24 Ιουνίου οι νοσηλεύτριες με τις οικογένειες του ζευγαριού διοργάνωσαν τον γάμο, με το μυστήριο να γίνεται στο δωμάτιο του ασθενή.

«Ήταν η καλύτερη και χειρότερη μέρα της ζωής μου. Κοιμήθηκα δίπλα του σε ένα ράντζο και την επομένη πέθανε», είπε η Rosie, αναφέροντας πως ο αγαπημένος της έφυγε από τη ζωή στις 25 Ιουνίου 2023, ανήμερα των γενεθλίων της.

Πλέον, προσπαθεί να ξεπεράσει την απώλειά του, σημειώνοντας ότι «μετανιώνω που δεν περάσαμε περισσότερο χρόνο μαζί. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έκανα αμέσως σχέση μαζί του».

Πηγη: newsbeast.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση