«Υψηλές πτήσεις» για την αθλήτρια της Αναγέννησης Λαμίας Νάνσυ Ζαφείρη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 07:32 «Υψηλές πτήσεις» για την αθλήτρια της Αναγέννησης Λαμίας Νάνσυ Ζαφείρη

Με το χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουλίου, η αθλήτρια του ύψους της Αναγέννησης Λαμίας Νάνσυ Ζαφείρη.

Αντιμετωπίζοντας μεγαλύτερες σε ηλικίες αθλήτριες, το «Rafale» του Θανάση Μαγγέλα με «πτήση» στο 1,65 κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση και να βάλει πλώρη για εθνική ομάδα.

(Η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μαρία Μπελιμπασάκη με την αθλήτρια της Αναγέννησης Αθανασία Ζαφείρη μετά την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18)

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στην Πάτρα συμμετείχαν δύο ακόμη μικροί αθλητές της Αναγέννησης Λαμίας ο Στέλιος Κολόκας στα 1.500 μέτρα και ο Δημήτρης Μαγγέλας στα 800 μέτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση