Η συνάντηση Οικονόμου με Αφρουδάκη και Γιαννιώτη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 20:00 Η συνάντηση Οικονόμου με Αφρουδάκη και Γιαννιώτη

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, επισκέφθηκε μέσα στην εβδομάδα την αποστολή των Εθνικών ομάδων που αναχωρεί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Φουκουόκα, στην Ιαπωνία.

Ο Γιάννης Οικονόμου χαιρέτησε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας και τους ευχήθηκε να επιστρέψουν από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου με επιτυχίες, διακρίσεις, μετάλλια και προκρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2024 στο Παρίσι.

Ιδιαιτέρη χειραψία είχε με δύο μέλη της αποστολής που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στον Υγρό Στίβο και αποτελούν πηγή έμπνευσης για τα νέα παιδιά.

Τον Γιώργο Αφρουδάκη και τον Σπύρο Γιαννιώτη, οι οποίοι συνέχαρησαν τον Γιάννη Οικονόμου για την ανάληψη των καθηκόντων του. Αμφότεροι με εμπειρία από τη συμμετοχή και διακρίσεις στο παλμαρέ τους, κράτησαν ψηλά τη σημαία του ελληνικού αθλητισμού σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Δύο αθλητές που δεν τα παράτησαν ποτέ και περπάτησαν όλο το δρόμο προς την επιτυχία.

Η επιμονή και η δίψα τους για διάκριση αποτελεί, δίχως αμφιβολία, παράσημο, οδηγό και πρότυπο για τις νέες γενιές σε ένα άθλημα, το οποίο παραδοσιακά προσφέρει επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση