Απέκτησε Λεγκίκα ο Έσπερος Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 20:17 Απέκτησε Λεγκίκα ο Έσπερος Λαμίας

Επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του πανέτοιμος και αισιόδοξος…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ  τμήματος Καλαθοσφαίρισης (basketball) , ανακοίνωσε την  συνεργασία με τον αθλητή  ΛΕΓΚΙΚΑ ΔΑΜΗΤΡΗ.

Όπως σημειώνει στο καλωσόρισμα ο Έσπερος, ο Δημήτρης Λεγκίκας  είναι 28 χρονών ,έχει ύψος 2,07  και αγωνίζεται στην θέση του forward.

«Αγωνίστηκε την περίοδο 2017-2021 στην ομάδα του ΛΑΥΡΙΟΥ και την επόμενη χρονιά στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου.

Επιστρέφει για την ομάδα μας στην αγωνιστική δράση, μετά την περιπέτεια του τραυματισμού του, έτοιμος και αισιόδοξος για μια νέα καλή αγωνιστική χρονιά.

Οι εμπειρίες  του σε υψηλό επίπεδο, ο εξαιρετικός χαρακτήρας του, η διάθεσή  για διάκριση, ταιριάζουν απόλυτα με την φιλοσοφία του συλλόγου και αποτελούν τα εχέγγυα για μια αρμονική  και επιτυχημένη συνεργασία.

Καλώς όρισες Δημήτρη και πάντα με υγεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση