Ανακοίνωσε το 19χρονο Φύτρο ο Έσπερος Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 20:26 Ανακοίνωσε το 19χρονο Φύτρο ο Έσπερος Λαμίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Ιωάννη Φύτρο.

Ο  Ιωάννης Φύτρος , γεννήθηκε το 2004, έχει ύψος 1,98 και αγωνίζεται  στις  θέσεις των  Guard και  Forward.

Κατά την περσινή περίοδο συμμετείχε αγωνιστικά  στον Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στην Α1 Εθνική κατηγορία  και ταυτόχρονα με την δυνατότητα του διπλού δελτίου,  στην ομάδα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ Α.Ο., στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Ανήκει στην νέα γενιά ταλαντούχων αθλητών και συμμετείχε στην 17άδα του κλιμακίου, της Εθνικής Νέων Ανδρών (U 20).

Όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι του λαμιώτικού σωματείου, «είναι αθλητής με μεγάλη προσαρμοστικότητα, χρησιμότητα  και ικανότητα  τόσο στην επιθετική, όσο και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Αποτελεί μια καλή προσθήκη στην ομάδα μας ,που  με υπομονή και εργατικότητα του ιδίου, του δίνουν ένα αθλητικό υποσχόμενο μέλλον.

Γιάννη ο οργανισμός  του Έσπερος ΓΣ Λαμίας σε καλώς ορίζει ,να έχεις μια δημιουργική αθλητική χρονιά  και ευχόμαστε πάντα με υγεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση