ΑΟ Λαμίας: Βοηθός προπονητή ο Χρήστος Μακρής

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 00:04 ΑΟ Λαμίας: Βοηθός προπονητή ο Χρήστος Μακρής

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρήστο Μακρή, ως βοηθό προπονητή για τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε το Δ.Σ του «Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ».

Ο νέος βοηθός του Ηλία Αγγέλη, είναι είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και αθλητισμού με ειδικότητα στο άθλημα της Πετοσφαίρισης. Για 20 συνεχή χρόνια είναι προπονητής του αθλήματος της Πετοσφαίρισης.

Από το 2000 έως το 2008 υπήρξε προπονητής στον Διόνυσο Αμφίκλειας σε αναπτυξιακές κατηγορίες στα κορίτσια. Από το 2009 έως το 2011 στον Άτλαντα Καρπενησίου στην γυναικεία ομάδα. Στη συνέχεια, από  το 2011 έως το 2018 προπονητής στην ΦΘΙΑ Λαμίας στην αντρική ομάδα και στα αναπτυξιακά αγοριών. Τέλος, από το 2019 έως το 2023 στο Γ.Σ Αλμυρού σε γυναικεία ομάδα και στα αναπτυξιακά των κοριτσιών.

Μετά την υπογραφή της συνεργασίας, ο Χρήστος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΟΛ για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε η ομάδα να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της».

«Το Δ.Σ του «Α.Ο. Λαμίας 2013 ΙΝΤΕΡΚΑΤ» καλωσορίζει την Χρήστο στην ομάδα μας και του εύχεται να έχει πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση