Φιλική ισοπαλία για Λαμία και Κηφισιά (2-2)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 21:12 Φιλική ισοπαλία για Λαμία και Κηφισιά (2-2)

Ντεμπούτο για τον Ρώσο επιθετικό Άλαν Τζαγκόεφ …

Με νέο πρόσωπο στην αρχική 11αδα το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα τον Ρώσο διεθνή επιθετικό Άλαν Τζαγκόεφ, η Λαμία υποδέχθηκε στο «Αθανάσιος Διάκος» το Σάββατο το απόγευμα σε φιλικό παιχνίδι την Κηφισιά.

Οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους στη διάρκεια της διακοπής για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας, έκλεισαν το συγκεκριμένο φιλικό που έληξε με σκορ 2-2.

Η Λαμία ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ με τον Ακούνια στο 19ο λεπτό. Προηγήθηκε σέντρα του Τζαγκόεφ και κεφαλιά – πάσα του Λόνγκο στο σκόρερ. Η Λαμία που είχε και δοκάρι νωρίτερα στο 12’ σε κεφαλιά του Τζανετόπουλου μετά από σέντρα του Μούλα.

Τέσσερα λεπτά (36’-40’) ήταν αρκετά στους φιλοξενούμενους να γυρίσουν το ματς με γκολ των Σναϊντερλάν και Ματέους.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 80’ ο Μαρτίνεθ με όμορφο σουτ.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος):Κοσέλεφ, Κορνέζος, Στάνκο, Τζανετόπουλος, Τόσιτς, Σιμόν, Λόνγκο, Ακούνια, Μούλα, Σίντκλει, Ντζαγκόεφ

Κοσέλεφ, Τζανετοπουλος, Κορνεζος, Στάνκο (65’ Σαντάνα), Τσιλιανιδης, Λόνγκο (65’ Μαρτίνεθ), Τζανδάρης, Ακούνια (75’ Μάλτσι), Τσιλούλης, Αμαράλ, Σιμόν

(Φωτογραφίες: Γιάννης Σιμόπουλος)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση