Τέλος στα «πήγαινε έλα» στα διοικητικά της ΕΠΣΦ έβαλε το Πρωτοδικείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 14:46 Τέλος στα «πήγαινε έλα» στα διοικητικά της ΕΠΣΦ έβαλε το Πρωτοδικείο Λαμίας

«Η ΕΠΣΦ έχει οριστικά, την εκλεγμένη διοίκησή της…»

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΣ Φθιώτιδας, για την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας που έκρινε υπέρ της Διοίκησης Κορδολέμη.

Η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, προς ενημέρωση των σωματείων  της, αλλά και για να πληροφορηθεί όλος ο φίλαθλος κόσμος, ευρίσκεται στην ευχάριστη  θέση να ενημερώσει δια της παρούσας ότι «έκλεισε» σήμερα οριστικά η δικαστική  περιπέτεια της Ε.Π.Σ.Φ., η οποία είχε ξεκινήσει αποκλειστικά από ενέργειες των μη  εκλεγμένων κατά τις αρχαιρεσίες της 28ης Ιουνίου 2021.

Με την υπ'αριθμ. 500/2023 απόφασή του, το Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας,  δικαίωσε οριστικά και αμετάκλητα, την νόμιμη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Φ. Αυτή την διοίκηση  που τα σωματεία, με συντριπτική πλειοψηφία, εξέλεξαν και την οποία απόφαση των  σωματείων δεν σεβάστηκαν οι αντίπαλοί μας. Αυτοί που αποκαλούσαν ψευτοδιοίκηση  την νόμιμη διοίκηση υπό τον Κορδολέμη Μιχάλη. Δεν απαντήσαμε στις προκλήσεις τους  τότε και στις προκλητικές τους ανακοινώσεις ούτε στις άνανδρες, παραπλανητικές και  ψευδείς αναρτήσεις των «ψευτοδημοσιογράφων» τους στα social media, έχοντας πλήρη  εμπιστοσύνη στο νομικό μας επιτελείο. Επειδή το ψέμα λοιπόν έχει «κοντά ποδάρια» σήμερα οι αντίπαλοί μας πήραν την οριστική τους απάντηση από το Δικαστήριο, το  οποίο και απέρριψε πανηγυρικώς όλα τους τα αιτήματα.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους  δικηγόρους μας, στον Καθηγητή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Χρήστο  Δετσαρίδη, στον πρώην Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Βασίλη Γκαγκάτση και στον δικό μας  Δημήτρη Κατσούρα, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που μας πρόσφεραν. Κλείνοντας  θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τα σωματεία μας ότι με μεγαλύτερη ακόμη διάθεση θα  συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου της Φθιώτιδας ευρισκόμενοι πάντα κοντά τους

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση