Λαμία - Παναθηναϊκός: Με στόχο το αήττητο και χωρίς Τζαγκόεφ κόντρα στον πρωτοπόρο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 08:40 Λαμία - Παναθηναϊκός: Με στόχο το αήττητο και χωρίς Τζαγκόεφ κόντρα στον πρωτοπόρο

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Βόκολος…

Χωρίς τον Άλαν Τζαγκόεφ, η Λαμία θα υποδεχτεί το Σάββατο το απόγευμα (17:30’) στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» τον Παναθηναϊκό για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στην ανακοίνωση των 21 ποδοσφαιριστών που αποτελούν την αποστολή, από τον Λεωνίδα Βόκολο (με τρεις τερματοφύλακες) απουσίαζε το όνομα του Ρώσου διεθνή, ο οποίος στα τελευταία λεπτά που έπαιξε με τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν καθοριστικός μαζί με τους Τόσιτς, Σλίβκα και φυσικά τον σκόρερ Τσιλούλη για την απόδραση με το «διπλό» από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Εκτός από τον Τζαγκόεφ, η αποστολή δε θα έχει τον Μάλτσι, ενώ στις θέσεις τους είναι οι Σαντάνα και Τσιλιανίδης. Ο πρώτος επιστρέφει μετά από μία αγωνιστική που δεν βρέθηκε ούτε στον πάγκο και ο δεύτερος ήταν εκτός τις δύο τελευταίες.

Μετά από τρία σερί νικηφόρα αποτελέσματα και τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα, βασικός στόχος των «κυανόλευκων» είναι να μη χάσουν το συγκεκριμένο αήττητο. Συγχρόνως όμως οποιοσδήποτε βαθμός στην τελευταία 4αδα του α’ γύρου θα φέρει τη Λαμία όλο και πιο κοντά στο μεγάλο στόχο της 6αδας.

Απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό είναι το πρώτο από αυτά και ίσως το πιο δύσκολο. Αυτό μαρτυρά και η κίνηση της τεχνικής ηγεσίας να δηλώσει τις αναγκαστικές απουσίες - λόγω καρτών - για την επόμενη αγωνιστική που είναι εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ (Νούνιες και Ακούνια).

Οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν λοιπόν στην αποστολή… «διατήρηση αήττητου» με τον Παναθηναϊκό είναι οι:

Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Σαντάνα, Τσιλούλης, Λόνγκο, Καρλίτος, Τσιλιανίδης, Τόσιτς, Ακούνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση