Η επίσημη ανακοίνωση της Λαμίας για τον Άλαν Τζαγκόεφ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 08:14 Η επίσημη ανακοίνωση της Λαμίας για τον Άλαν Τζαγκόεφ

Τι δήλωσε ο Ρώσος διεθνής και το «μεγάλο ευχαριστώ» στον Πανουργιά Παπαϊωάννου…

Επιβεβαιώνοντας τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας για τον Άλαν Τζαγκόεφ, η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Alan Dzagoev. Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός εκδήλωσε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα μας, αποφασίζοντας ταυτόχρονα να τερματίσει την σπουδαία καριέρα του στο ποδόσφαιρο, εξαιτίας των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια. Η ΠΑΕ Λαμία σεβόμενη την απόφαση του μεγάλου αυτού παίκτη, τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή του

Ο Alan Dzagoev μετά την λύση του συμβολαίου του προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Αποφάσισα να τελειώσω την καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δυστυχώς, έπαιξα μόνο δύο ματς με τη Λαμία και μετά έμεινα εκτός για δύο εβδομάδες λόγω τραυματισμού του μηριαίου. Μου επέτρεψαν να συνέλθω ήρεμα, αλλά λίγο πριν μπω στη γενική ομάδα τράβηξα τον αριστερό μου μυ της γάμπας. Τότε αποφάσισα – αυτό είναι αρκετό. Tα τελευταία 5 χρόνια έχω ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς και γι’ αυτό πήρα αυτή την απόφαση έτσι ξαφνικά.  Γίνεται δύσκολο τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

Το είπα αμέσως και στον προπονητή και στη διοίκηση της Λαμίας. Προσπάθησαν να με αφήσουν, είπαν: «Έλα, ξαναπροσπάθησε». Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή τη στάση, αλλά αποφάσισα τα πάντα για τον εαυτό μου. Η ζωή δεν τελειώνει εκεί, ούτε το ποδόσφαιρο τελειώνει εκεί – έχω σκέψεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου και στον κ. Τσικνή αλλά και στους φιλάθλους της Λαμίας, με δέχτηκαν πολύ θετικά. Φυσικά, ήθελα να τα ξεπληρώσω στο ακέραιο. Με όλη μου την καρδιά εύχομαι στον σύλλογο επιτυχία και να είναι πάντα στην κορυφή

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση