Σήμερα έχει Κύπελλο! Λεβαδειακός - Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 10:16 Σήμερα έχει Κύπελλο! Λεβαδειακός - Λαμία

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ξεκινά τις υποχρεώσεις της από την 5η φάση του θεσμού…

Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας, ρίχνεται σήμερα η Λαμία στις 15:00’ το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, αντιμετωπίζοντας το Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 5ης φάσης του δεύτερου τη τάξει θεσμού στη χώρα.

Ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης παίρνει αυτόματα το εισιτήριο για τη φάση των «16» όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την ομάδα της ΑΕΛ με το πρώτο παιχνίδι στην έδρα των «Βυσσινί» (6/12/23).

Ασφαλώς για την ομάδα της Λαμίας, είναι μια καλή κλήρωση καθώς παίζει με ομάδες μικρότερης κατηγορίας, που βέβαια πρωταγωνιστούν στη Super League 2 (οι δύο πρώτες στη βαθμολογία του Α’ Ομίλου).

Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει και να «προστατεύσει» κάποιους παίκτες, ενόψει του σπουδαίου αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο «Αθανάσιος Διάκος» το οποίο θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό αν η ομάδα θα είναι στην πρώτη 6αδα με το τέλος του α’ γύρου. Από την άλλη υπάρχει η ποιότητα για να διεκδικήσει τη νίκη - πρόκριση στη Λιβαδειά.

Έτσι λοιπόν στην 22αδα που ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός, δεν συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά ο πρώτος σκόρερ Καρλίτος, αλλά και οι Σίντκλέι, Τόσιτς, Παπαδόπουλος, Παύλοβετς και Σλίβκα. Οι δύο τελευταίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Λιθουανός αγωνίστηκε και πάλι ως βασικός για ένα ημίχρονο στο τελευταίο φιλικό με την Κύπρο, ενώ ο Λευκορώσος έπαιξε και τα 90 λεπτά στη νίκη της ομάδας του με την Ανδόρα το Σάββατο για τα προκριματικά του Euro.

Οι παραπάνω απουσίες φέρνουν επιστροφές στην 22αδα, όπως ο Τσούκαλος, αλλά και οι τιμωρημένοι στο ματς με την ΑΕΚ, Νούνιες και Ακούνια. Επίσης επιστρέφει και ο Βασιλαντωνόπουλος, αλλά και οι νεαροί, Λαμπρόπουλος και Τρόπουλος, ενώ απουσιάζει ο διεθνής με την Νέων Κοντονίκος.

Αναλυτικά η αποστολή:

Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Αμαράλ, Λαμπρόπουλος, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μάλτσι, Σαντάνα, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Λόνγκο, Τσιλιανίδης, Ακούνια, Τσούκαλος.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Σπύρος Ζαμπαλάς (Ηπείρου). Βοηθοί του είναι οι Κόλλιας (Ηπείρου), Νυδριώτης (Αθηνών) με 4ο τον Θεόδωρο Παυλόπουλο της ΕΠΣ Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση