Τένις: 2η θέση για την Ιωάννα Παναγιώτου-Φερέϊρα του ΦΟΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 15:52 Τένις: 2η θέση για την Ιωάννα Παναγιώτου-Φερέϊρα του ΦΟΑ

Την 2η θέση κατέλαβε η αθλήτρια του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωάννα Παναγιώτου-Φερέϊρα στο Ε3 ΑΚ 14 & 10 που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Λάρισα.

Η Ιωάννα αν και έπαιζε στην μεγαλύτερη κατηγορία Κ14, με πολύ καλή πορεία έφτασε στον τελικό και κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία.

Η πορεία των αθλητών και αθλητριών του ΦΟΑ δεν σταματά εδώ. Στην προ παιδική ηλικία στις κατηγορίες Αγόρια-Κορίτσια U10 συμμετείχαν και οι:

Κωνσταντίνος Τζόυφλας  (Α10), Κωνσταντίνος Πάπουτσας (Α10), ο οποίος από τους round robin αγώνες προκρίθηκε στην τελική φάση.

Οι αδελφές Πολυξένη και Νίκη Χριστοφίδη (K10) έδειξαν ότι με αρκετή ακόμη δουλειά θα πετύχουν αρκετές διακρίσεις. Η μεν Νίκη κατέλαβε την 2η θέση στους Round Robin αγώνες, η δε Πολυξένη καταλαμβάνοντας την 1η θέση στο ταμπλό Round Robin , προκρίθηκε στην τελική φάση καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο κυρίως ταμπλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση