Πρόστιμο στη Λαμία για το ματς με Ατρόμητο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 14:36 Πρόστιμο στη Λαμία για το ματς με Ατρόμητο

Δεν παίζουν με ΠΑΟΚ Παπαδόπουλος και Σιμόν…

Την αγανάκτηση των φίλων της για τη διαιτησία του Βεργέτη, θα πληρώσει η Λαμία, καθώς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.000 ευρώ από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο, για όσα ακούστηκαν σε βάρος του διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Από το ίδιο όργανο, η ΠΑΕ ΟΦΗ τιμωρήθηκε με 2.500 ευρώ για τον αγώνα με Βόλο, 2.000 ευρώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ματς με τον Πανσερραϊκό, ενώ Βόλος και Πανσερραϊκός τιμωρήθηκαν με 1.000 ευρώ πρόστιμο για το μεταξύ τους εξ αναβολής παιχνίδι της 29ης Νοεμβρίου. Απαλλάχτηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή, ΠΑΣ Γιάννινα (για το ματς με ΑΕΚ) και Άρης (για το ματς με ΠΑΟ).

Επίσης από τη Super League ανακοινώθηκε το ποινολόγιο για την 13η αγωνιστική. Από τη Λαμία θα εκτίσουν την ποινή τους λόγω καρτών στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ οι Παπαδόπουλος και Σιμόν, ενώ για τον ΠΑΟΚ ο Μουργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση