Με απουσίες αλλά και νέα πρόσωπα στην Τούμπα ο ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 08:47 Με απουσίες αλλά και νέα πρόσωπα στην Τούμπα ο ΠΑΣ Λαμία

Με πόσους βαθμούς θα κλείσει ο πρώτος γύρος;

Μία ακόμη δύσκολη αποστολή περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΠΑΣ Λαμία ο οποίος στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Stoiximan Super League φιλοξενείται σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 18:00’ στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου είναι εξαιρετικά δύσκολη αλλά όταν βρίσκεσαι μια ανάσα από την εξάδα, έχεις δικαίωμα να κάνεις σκέψεις για θετικό αποτέλεσμα ακόμη και στην Τούμπα, όπου τον περασμένο Απρίλιο υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε ισοπαλία 1-1. Η Λαμία μετά τη νίκη του Αστέρα επί του Πανσερραϊκού έπεσε στην 7η θέση, έναν βαθμό πίσω από τους Αρκάδες. Με ένα θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη περνά και πάλι στην 6αδα.

Σε αυτό το δύσκολο ταξίδι ο Έλληνας τεχνικός έχει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τρεις τερματοφύλακες. Η είδηση είναι μάλιστα ότι ο ένας εκ των τριών είναι ο Γκεργκελί Νάγκι που επιστρέφει από τον τραυματισμό του.

Όπως είναι γνωστό, απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Παπαδόπουλος και Σιμόν, ενώ στη Λαμία έμεινε και ο Ακούνια. Και σε αυτό το παιχνίδι απουσιάζει ο Νούνιες. Νέα πρόσωπα (εκτός του Νάγκι) σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, είναι οι Μούλα, Τσιλιανίδης, Γιαννούτσος και Τσούκαλος. Οι δύο τελευταίοι δεν έχουν ακόμη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ενώ ο τελευταίος ούτε και στο κύπελλο. Η αποστολή:

Ναγκί, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Αμαράλ, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Μάλτσι, Σαντάνα, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Λόνγκο, Καρλίτος, Τσιλιανίδης, Τόσιτς, Τσούκαλος.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη δεν έχει τον τιμωρημένο Μουργκ, αλλά και τους τραυματίες Μπάμπα, Κουλιεράκη και Μεϊτέ. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Λουτσέσκου:

Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση