Λαμία: Ψάχνει με Βόλο την επιστροφή στις νίκες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 09:37 Λαμία: Ψάχνει με Βόλο την επιστροφή στις νίκες

Επιστρέφουν Παπαδόπουλος και Σιμόν. Απών ο Νούνιες…

Δεν επιφύλασσε εκπλήξεις η ανακοίνωση της αποστολής του ΠΑΣ Λαμία από το Λεωνίδα Βόκολο για το εντός έδρας ματς της 14ης αγωνιστικής (1η του α’ γύρου) με το Βόλο (17/12, 19:30’) για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Σε σχέση με το ματς της Τούμπας η επιστροφή των τιμωρημένων Παπαδόπουλου και Σιμόν, αφήνει εκτός Μούλα και Τσιλιανίδη, ενώ τη θέση του Τσούκαλου πήρε ο νεαρός Κοντονίκος. Αυτή τη φορά ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε 21 παίκτες αφήνοντας εκτός και τον Γιαννούτσο. Στους 21 περιλαμβάνονται τρεις τερματοφύλακες ένας εκ των οποίων δε θα γραφτεί στην 20αδα με την ομάδα της Μαγνησίας. Απών εξακολουθεί να είναι ο τραυματίας Νούνιες.

Αποκλειστικός στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, καθώς το ξεκίνημα του β’ γύρου περιλαμβάνει μια ακόμη πολύ δύσκολη τετράδα αγώνων. Αντικειμενικά το ματς με το Βόλο είναι το πιο πρόσφορο για νίκη αν και οι φιλοξενούμενοι τα τελευταία χρόνια έχουν φτιάξει μια πολύ καλή παράδοση.

Με πιθανό «τρίποντο» η Λαμία λογικά θα επιστρέψει και στην 6αδα, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως και ο ΟΦΗ που ακολουθεί στην 8η και φιλοξενείται στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σημειώνουμε ότι η Λαμία μετρά τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία 4 παιχνίδια, εκ των οποίων στα τρία τελευταία έχει δεχτεί από 3 γκολ (τέρματα 3-9).

Η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία:

Νάγκι, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλει, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Σαντάνα, Τσιλούλης, Στάνκο, Λόνγκο, καρλίτος, Τόσιτς, Κοντονίκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση